selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5861 عنوان کار دانشجویی برای دانشجوی پزشکی چی پینشهاد میدید 69 بازدید | 13 پست ممنون میشم ❤️❤️ و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی امروز | 00:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5861 مشاوههمه مشاور شدن😂 شهرمون کوچیکه دو تا موسسه داره که هیچ کدوم استخدام ندارن الان فقط میتونم توی قلمچی کار کنم و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5861 ترم چند ورودی بهمنم و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
florinaaaa عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5598 میگم ببخشید سوالم بی ربطهمن الان میانگین درصدای قلمچیم حدود ۵۰ هستبنظرت میرسم منم تا کنکور پزشکی قبول شم😭 درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5861 میگم ببخشید سوالم بی ربطهمن الان میانگین درصدای قلمچیم حدود ۵۰ هستبنظرت میرسم منم تا کنکور پزشکی قبو ... درصدات عالی اره و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
florinaaaa عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5598 درصدات عالی اره اونایی که درصدای بالا میزنن فکرمو مشغول کردهمثلا تراز من میشه ۶۴۰۰ ولی کلی بالای ۷۰۰۰ هست🥲🥲 درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5861 اونایی که درصدای بالا میزنن فکرمو مشغول کردهمثلا تراز من میشه ۶۴۰۰ ولی کلی بالای ۷۰۰۰ هست🥲🥲 ببین واقعیت اینکه این درصد و تراز عالیه دنبال چی هستی دیگه دختر ببین این کمالگرایی رو بزار کنار این درصد و تراز عالیه همینو ادامه بدی قطعی قبولی و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
florinaaaa عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5598 ببین واقعیت اینکه این درصد و تراز عالیه دنبال چی هستی دیگه دختر ببین این کمالگرایی رو بزار کنار این ... هوف امیدوارم ایشالاممنونم از اینکه قوت قلب دادی درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5861 هوف امیدوارم ایشالاممنونم از اینکه قوت قلب دادی یادت باشه تو زندگی تو هرجا بالاتر از ما هم هست ولی مهم اینه ما به حد کفایت هدف برسیم و هدفمون محقق بشه ابن تراز و درصد تو عالیه بدون تعارف میگم و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
florinaaaa عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5598 یادت باشه تو زندگی تو هرجا بالاتر از ما هم هست ولی مهم اینه ما به حد کفایت هدف برسیم و هدفمون محقق ب ... ممنونم ازتاخه کمالگرایی به کنار تو فک کن وقتی اونهمه درصد بالا هست اصلا جایی واسه منم هست؟ 😅 درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5861 ممنونم ازتاخه کمالگرایی به کنار تو فک کن وقتی اونهمه درصد بالا هست اصلا جایی واسه منم هست؟ 😅 نود درصدشون تقلبه بله هست این رنج درصد رو بزنی تو کنکور هم رشته ی تاپ هم دانشگاه تاپ قبولی و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
florinaaaa عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5598 نود درصدشون تقلبه بله هست این رنج درصد رو بزنی تو کنکور هم رشته ی تاپ هم دانشگاه تاپ قبولی درسته بلهمرسی پس تلاشمو میکنم برای اینکه تا کنکور هم خودمو خیلی بهتر کنم درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍