سلام بچه ها شوهر من زیاد به من توهین میکنه ۵ ساله ازدواج کردیم و مرتب عادت تحقیر کردن منو داره و خیلی هم راحت با پوچ ترین دلایل با من قهر میکنه حداقل دو هفته بلا فاصله هم جاشو جدا میندازه ۴ ساله مشکل اعصاب پیدا کردم و بالاخره با حاد شدن شرایط من امسال منو دکتر اعصاب برده الان دید دخترم خودشو تو خواب خیس کرده چند تا بد بهش زد منم ناراحت شدم خواستم بگم خودتی تا وسط رفتن و نگهش داشتم دوباره جاشو جدا کرد کلی هم با من بد حرف زد و گفت نمیخواد منو ببینه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون بعضی ها اعتقادشون اینه که شوهر در هر صورت یه موجود ترسناک و وحشی هستش که قابل تغییر هم نیست پس یا باید مقابله به مثل کرد یا طلاق گرفت
دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
مگه دروغ میگم قبل اینکه تبدیل بشین به شوهر خوبین ولی بعدش از این رو به اون رو میشین
یه داداش دارم 12 ساله ازدواج کرده چنان با خانمش عاشقانه رفتار میکنه که آدم فکر میکنه نامزد هستن....خانمش رو تو جمع یه جوری صدا میزنه آدم کیف میکنه و البته برعکس
بچه ها بهش نزد بهش حرف بد زد من اول خواستم بگم خودتی بعد نگه داشتم اونم متوجه شد میگه نه تو منو بی ارزش دونستی بهم گفتی خودتی،ولی بخوا نگفتم خودتی،بعدش هم عذر خواهی کردم تا دوباره بداخلاقی هاشو شروع نکنه ولی بدترش کرد آخه این اصلا به من خرجی نمیداد بداخلاق بود ی مدته بهتر رفتار میکنه
بچه چند سالشه نباید می زاشتی شوهرت بفهمه بچه خیس کرده شما که اخلاقشو می دونی چرا گذاشتی بفهمه گلم ،از اول بهت توهین کرده چیزی نگفتی اونم روش باز شده ،مقصر الان شوهرت نیست خونوادش هستند چون ادم در کودکی تربیت میشه