2777
2789
عنوان

دعوای الان با شوهرم بیاین بگین من مقصر بودم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1658 بازدید | 36 پست
بچه چند سالشه نباید می زاشتی شوهرت بفهمه بچه خیس کرده شما که اخلاقشو می دونی چرا گذاشتی بفهمه گلم ،ا ...

دخترم ۳سال و نیمه سنش عادت شب ادراری نداشت ی بار شوهرم هولش داد  به سمت دیوار بعدش خودشو خیس کرد عادت به زدن بچه نداره البته من از اول جلوشو گرفتم ولی بعد اون شب خودشو خیس میکنه دکترم نمیبره

با توجه به اینکه نزدیک ۵ ماهه رفتاراش رو با من بهتر کرده بود و خیلی بیشتر محبت می‌کرد ی مقدار هم خرجی میداد و احساس می‌کردم وابسته تر شده به من به نظرتون دوباره برمیگردیم سرخانه ی اول؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم ۳سال و نیمه سنش عادت شب ادراری نداشت ی بار شوهرم هولش داد  به سمت دیوار بعدش خودشو ...

ترس برای بچه مونده گلم با زبونی چیزی به همسرت بگو با دخترت خیلی مهربون باشه گناه داره بچه 

ترس برای بچه مونده گلم با زبونی چیزی به همسرت بگو با دخترت خیلی مهربون باشه گناه داره بچه 

زیاد بهش میگم نمی‌ذارم اونطور که می‌خواست بجه رو بزنه یا سرش داد بزنه الان مشکلم خودم هستم و وضعیتم نه دخترم