2777
2789
عنوان

حیوون خونگی ۴ پا چی بخرم خرگوش کیا دارن خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 96 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اردک 🦆

گاهی خداهمه پنجره ها را می‌بندد،وهمه ی درهارا قفل میکند،مطمعن باش آن بیرون هوا  طوفانیست،وخدا در حال مراقبت از توست .🫀(کاربر قدیمی که طی عوامل متعددی ترکیدم)
من یک جور دیگه فکر میکنم و البته شایدم برداشت من اشتباه باشه اینکه اون زبون بسته ای که ولش کردید و ...

درسته چند نفر هم گفتن اون تا آخر عمرش صاحب اولش رو یادش هس چون یک ماه و نیم بود ما خریدیمش 🥲

من قناری دوپا داشتم😂 خیلی خوب بودن چهارسال با ما زندگی کردن بعد مردن دیگه اصلا دلم نمیاد حیوون بیارم قناری مرد انقد ناراحت شدم

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
ما چون اون مدت که سگ داشتیم زندگیمون خوب بود چن نفر گفتن پرنده بهتون نمیفته چهار پا میفته بهتون منم ...

به خاطر جیب خودتون حیوونارو اسیر کردین؟؟؟ کاش وجدان و انسانیت خریدنی بود 

یا حسین 

من خرگوش دارم 

اول از همه اینکه به هیچ‌وجه نخر به سرپرستی بگیر 

نزدیک دو سه میلیون پول وسایلش میشه ،داری بخری؟

حیوون اسباب بازی نیست دو روز بیاری بعد که وابسته شد بندازی از خونه بیرون 

جون داره،وابسته میشه

شما که شرایط نگهداری نداری چه فرقی می‌کنه سگ یا خرگوش.خرگوش همه جا رو به گند می‌کشه باز سگ تربیت پذی ...

سگو نمیدونم ولی گربه و خرگوش تو خاک پی پی میکنن خزگوش ما میدوید میرفت تو باغچه پی پی میکرد و بر میگشت🐇🥰