2777
2789
عنوان

حیوون خونگی ۴ پا چی بخرم خرگوش کیا دارن خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 96 پست

ما خرگوش داشتیم برای خواهرم خریدیم  اما خیلی اینم کثیف کاری داشت 

مخصوصا باید ببخشید جیش خیلی زیادی داشت 

خیلی اذیت شدیم  بو هم داشت 

دیگه مامانم گذاشتش بیرون 

خدایا مرسی ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرنده😂

پرنده حیون نیست که جز پرندگانه 

علوم کلاس نمیدونم چندم🤦😂

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

جای حیون تو طبیعته نمیدونم چرا این آدما نمیفهمن

#جاهلیت_مدرن‍ 

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞
😕😂حیییوون حساب میشه دیگهه

چشم 😐😅

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
ما چون اون مدت که سگ داشتیم زندگیمون خوب بود چن نفر گفتن پرنده بهتون نمیفته چهار پا میفته بهتون منم ...

خرافاته خودتو اذیت نکن

برای افزایش رزق و روزی و برکت از دستورات دینی استفاده کن که بزرگان دین گفتن

و همیشه سعی کن دو درصد از مالت رو هر ماه ببخشی ازن دیگه خارجکیا هم بهش رسیدن ک مال رو برکت می بخشه

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞
شما که شرایط نگهداری نداری چه فرقی می‌کنه سگ یا خرگوش.خرگوش همه جا رو به گند می‌کشه باز سگ تربیت پذی ...

من بیشتر بخاطر مادرم چون باز مامانم میگ سگ نجس هس و بی برکتی میاره و اینا سگ بگیرم باز کسی خونم نمیاد نمیخام بخاطر ی حیوون خونگی دلخوری پیش بیاد واسه همین وگرن قطعا خودم عاشق سگ هستم و با چیزای دیگش کنار میام هر جور شده