2777
2789

خانمها بچم از اون موقع که هفت ماهش بود تا الان که نزدیک ۱ سالش وزنش ثابتومونده چکار کنم دکتر گفتدباید ازمایش بده

ای توبه ام شکسته از تو کجا گریزم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید زیاد کرده ولی دندون در اورده و لاغر شده

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من مادرم باردار بود مدام بهش رسیدگی میکردم از نظر تغذیه

نه واسه وزن نوزاد

چون که میدونستم مادرا روی وزن بچه حساس هستند و چوک روحیه و فکرش درگیر نشه کلی بهش میرسیدم مغزیجات خیلی زیاد + میوه+ کله پاچه ....همیشه به راه 

بچه هم خداروشکر اصولی وزن می‌گرفت 

و شد دوگیلو و صد

ان شاءالله مشکلی نیست نگران نباش. آزمایش بدی خیالت راحت میشه. قدش رشد داشته؟

اخه دوستم هم بچش هم سن بچه من اونمچند ماه ثابت مونده وزنش

اصلا یادم نبود دکترش هم نگرفت قدشا

قدش رو ببر بهداشت اندازه بزن.اگه نمیتونی تو خونه دقیق اندازه بزن.اگه رشد داشته که خوبه اگه قدشم رشد نداشت آزمایش بدی معلوم میشه. رشد قدی خیلی مهمتره تا وزنی. اینو یه متخصص خیلی خوب شهرمون میگه.بچه خواهر من اصلا رشد وزنی خوبی نداره.خیلی ماهها اصلا اضافه نمیکنه.از نوزادی همینجوری بود .وزنش پایینه. اما رشد قدی داره. همه آزمایشاتشم سالمه.  قدش رو که گرفتی یه متخصص دیگه برو اگه گفت آزمایش بده اون وقت برو آزمایش بده

قدش رو ببر بهداشت اندازه بزن.اگه نمیتونی تو خونه دقیق اندازه بزن.اگه رشد داشته که خوبه اگه قدشم رشد ...

ممنون گلم که گفتی اندازه میگیرم

ممنون گلم که گفتی اندازه میگیرم

اصلا نگران نباش.با نظر یه دکتر هم بچه نبر سوزن سوزن کنن. اگه ۲تا متخصص گفت آزمایش .اون وقت ببر. ان شاءالله که مشکلی نداره. تغذیه رو .هم مقوی کن براش. سرلاک من میدادم دخترم نارس بود. اما خوب وزن میگرفت. تا قبل آزمایش اینکاراو کن وزن میگیره.