2777
2789
عنوان

حیوون خونگی ۴ پا چی بخرم خرگوش کیا دارن خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 96 پست
ننننن اصلا خرگوش نگیر سعی کن باز سگ بگیری  خرگوش ۹۹درصد نمیوفته اینو منی میگم که ۸تا داشتم و ه ...

واقعا؟ خب من سگ نمیتونم واقعا دلخوری پیش میاد از طرف خانوادم 🥲 همستر یا لاک پشت چی

ما خرگوش داشتیم برای خواهرم خریدیم  اما خیلی اینم کثیف کاری داشت  مخصوصا باید ببخشید جیش ...

به همین راحتی؟؟؟ حیوونو میارین به اسیری میگیرین خوشتون نیومد میذارین پشت در 

شماها دیگه چه موجوداتی هستین

یا حسین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضی حیون ها فقط کنار ما زنده میمونن

حیوانات اهلی منظورتونه؟

آره کنار آدمای روستایی ولی بازم در حریم شخصی خونه واردشون نمیکنن 

کاری ب دین هم نداشته باشیم هم خونه شدن با حیوانات  اشتباهه چون عادات مشابهی نداریم حقیقتا و این یجور ظلم کردن ب اوناس

حتی پرنده ها رو چرا باید بگیریم بذاریم تو قفس؟ پرنده برا رهاشدنه سگ و گربه باید با همنوعان خودشون ک زیاد هم باید باشن در تعاملن نباید محدود ب یه مکانشون بکنیم.درسته ممکنه با انسانها انس بگیرن اما حقیقت وحودیشون زیر سوال رفته

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞
جوری راجب حیوانات حرف میزنی انگار وسیله هستن خودت که میدونستی مامانت مذهبیه و میگع سگ نجسه چرا از او ...

من دوس داشتم همیشه اما بخاطر همین قضیه نمیگرفتم شوهرم واسه تولدم برام گرف بازم ی مدت نگهداری کردم خیلی خوب بود اما واقعا حرف و اینا زیاد بود و خیلی اذیت میشدم بخاطر حرف و حدیثا واسه همین واگذار کردم وگرن خودمم دوس نداشتم 

ببخشید ولی دیدتون به حیوونا اصلا درست نیست کاش نیارید اسباب بازی نیست که با فکر اینکه اومد داره نیومد داره خوشبختم کرد بدبختم کرد بیاریش تو خونت بعد که نخواستی آواره اش کنی 

در ضمن نگهداری خرگوش سخته من شش سال داشتم باید دندوناش چک کنی چند ماه یبار، همیشه یونجه براش بخری اما از نظر دستشویی تو جای مخصوص جیش می‌کنه.اما نیاریش بهتره باز ببینی سخته ولش کنی 💔🥲

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

بنظرم هیچی نگیر جاشون تو طبیعت بهتره

اگه حیاط داری گربه میتونی بیاری درغیراینصورت حیوون تو خونه زندونی نکن ازاد باشن بهتره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
خرافاته خودتو اذیت نکن برای افزایش رزق و روزی و برکت از دستورات دینی استفاده کن که بزرگان دین گفتن ...

چله برداشتم 

حرز جواد گرفتم 

دعای رزق و روزی گرفتم 

اخه غیر اون مشکلاتی پشت هم پیش میاد که واقعا دیگ بریدیم