2777
2789
عنوان

حیوون خونگی ۴ پا چی بخرم خرگوش کیا دارن خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 96 پست
نه ماشالله انقد تپلی شده بود گربه‌ها میترسیدن ازش😂 رها نکردم تو خیابون که بردم دادم یجا که از خرگو ...

ببین خرگوش اونقدری جیش نداره

چون یونجه خشک میخوره ،غذای دیگه بخوره مشکل گوارشی و دندانی میگیره بعد ها

دستشویی های مخصوص داره ته ظرف پوشال میریزیم ،اصلا بو ندارن دستشویی 

باید تو پارک سگ باشه ،یا قفسی که حداقل یه فضای یک در یک کاملا خالی برای بازی داشته باشه

بستر قفس باید یا موزاییک زبر یا خاک یا کلش باشه 

روی سرامیک و سنگ لیز میخوره ،پارچه و فرش موی کف پاش از دست میده 

یه علوفه بند هم برای اینکه یونجه هاش پخش نشه میخواد 

هاید باکس هم باید داشته باشه

جایی هم که هست باید سرده سرد باشه ،چون زادگاه اینا توی برف هست 

دفعه ی بعد خواستی بگیری،اول از همه اینکه نخر،تا دلت بخواد حیوون هست برای به سرپرستی گرفتن ،بعد اول وسایل تهیه کن و بیار

من خودم یه سگ کوچولو  دارم اما راستش  نه برکت نه خوش بختی نیومده تو زندگیم چه ربطی داره اخه 

برکت نیار اگه دوست داری و میتونی بهش واقعا محبت کنی بیار 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشققققق گربه هام خیلی خوبن اصلا نمیتونم با سگا ارتباط بگیرم ولی از بچگی کردن تو سرمون حیوونا کث ...

عزیزم ریزش مو بستگی به نژادش داره فقط بعضی از نژادا یکم موهاشون میریزه 

ادرار و مدفوعشم اصلا لازم نیست یاد بدی خود میره تو خاکش کارشو میکنه میاد بیرون

ببین گربه ها خیلیییی تمیزن .بزاقشون یه ماده ای داره که ضدعفونی میکنه برا همین خودشونو لیس میزنن .حتی اگه جاییشون هم کثیف باشه اینقدر لیس میزنن تا تمیز بشن .حتی بعضی وقتا مارو کثیف میدونن .بهشون دست بزنیم بعد خودشونو تمیز میکنن😂😂😂

اینکه نرن تو اشپزخونه اینارو ولی باید یادشون بدی 

عذر میخام چی مثلا 

خب یه سری هاشون تو طبیعت رها کنی میمیره مثل یه قناری کوچیک شما ازادم کنی اون بیرون میمیره اینا حیوون های خونگی هستن نمیتونن بیرون خونه باشن ضعیفن 

ولی یکی شاهین و نمیدونم حيوانات وحشی تر بخاد نگه داره خب این اشتباهه

یدونه شیطون بلا🙃
میخریدم یا میمرد‌ یا بابام ردش می‌کرد  چون دسشویی زیاد میکرد یا مامانم فراری میداد سرجمع شد ۸تا ...

عزیزم نگهداریش بلد نبودی

من خرگوش دوساله دارم ،نه زیاد دستشویی می‌کنه نه بد بیاری داشته

دوستانه بهت میگم حیوون را اگه نگهداری و نیاز هاش بلد نیستی یا از پس هزینه هایش برنمی‌ای هیچوقت نیار،بیزبون هست ،زجر بکشه آه حیوون گردنته ،یه اتفاق تو زندگیت میفته خدای ناکرده 

خب یه سری هاشون تو طبیعت رها کنی میمیره مثل یه قناری کوچیک شما ازادم کنی اون بیرون میمیره اینا حیوون ...

یه دانشمندی بوده بهش میگفتن داروین.یه نظریه ای داده که معروفه به "نظریه ی انتخاب طبیعی داروین"

که طبق اون (که اثبات شده هم هست)طبیعت خودش، خودش رو پالایش میکنه نیازی نیست که ما آدما برای منافع خودمون دست به نگهداری  و تکثیر حیوانات از هر نوعی بکنیم.در واقع هدف حفظ صفات برتر هست.میتونید درباره اش بیشتر تو گوگل بخونید.

پس نگهداری قناری برا حفظ بقاش یه کار واهی و بی اساسه .چون ما همه ی قناری ها رو که نگه نمیداریم و اینطور باعث تداوم نسل ضعیفتر و با مقاومت کمتری از قناری رو تضمین میکنیم!

امیدوارم خوب توضیح داده باشم.

اما اینکه در طبیعت خودشون گاهی بهشون غذا بهشون بدیم رو می پسندم

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞