2777
2789
عنوان

عشق فقط تو نگاه اول به وجود میاد یا ممکنه طی زمان بوجود بیاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 18 پست
من برای عشق تو یه نگاه قلبم دچار مشکل شد خواهرم

قدرت تلقینه عزیزم،عشق واقعی طی شناخت و توی چندین ماه به وجود میاد نه با یه نگاه به قیافه

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
حتما تجربه کردم که میگم  اره عشق نیست  که بگی اولین بار دیدمش دیگه براش میمیرم و... اما ...

بله حس جذب شدن یا به دل نشستن توی ادم به وجود میاد ولی عشق نیست

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدرت تلقینه عزیزم،عشق واقعی طی شناخت و توی چندین ماه به وجود میاد نه با یه نگاه به قیافه

اصن قیافه خوبی نداشت ک برا قیافش عاشقش شده باشم

وقتی دیدمش انگار از وقتی به دنیا امدم میشناختمش

انگار صد ها بار دیدمش 

انگار از زندگیش همه چی رو میدونم

از صد تا شناخت باارزشتر بود

تجربه مشابه دارم

عاشقش بودم اما به دلایل زیادی نشد که بشه

با همسرم ازدواج کردم

عاشقش نیستم یعنی اون احساسی رو که به اون شخص قبلی داشتم به همسرم ندارم مثلا وقتی می بینمش دلم هری نمیریزه 

اما بشدت همسرم رو دوسش دارم و این دوست داشتن در طول زمان به وجود اومد

و خیلی راضیم که با همسرم ازدواج کردم