2777
2789
عنوان

شب تولد حضرت رقیه (س)

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 152 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمکم کنه منم مامان بشم

ان شاالله خدا بهت یه فرزند سالم وصالح بده

هرموقعفهمیدی مامان شدی برام دعا کن  

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜
همین الان تصمیم گرفتم برای حضرت رقیه نماز بخونم به خاطر تولدشون حاجتی دارین اسم بدید رو بندازم😍😂 ش ...

به نیت من بخون عزیزم برای حاجت رواییم و قبولی رشته عالی تو کنکور

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜

دخترم تازه خوابیده

دیگ تب نکنه

یا حضرت رقیه دخترم تا صبح خوب شده باشه❤️

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
برام دعا کنین دخترم درسشو بخونه سالم باشه همیشه سلامت پسرمم همینطور درساشو یاد بگیره پسر کوجیکمم را ...

عزیزم ان شاالله خدا حافظ همشون باشه

شما مادری لطفا برا من ویژه دعا کن  

خانم جان میدونی چقدر دلم شکسته تورو قسم میدم به پدرت امام حسین (ع) و به عموت حضرت عباس (ع) ب دلم یه نگاه کن یا باب الحوائج تورو قسم ب برادر شیش ماهت ک منم حامله بشم و یه بچه سالم و صالح خدا بهم بده، دلم دیگه قرار نداره کمکم کن خانم جان، ان شاءالله دامن تمام منتظرا ب حق باب الحوائج ۳ ساله سبز بشه 🤲🥺😭😭💔🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
انشاالله به حق حضرت رقیه عقدم به سلامتی و خوشی انجام‌بشه

ان شاالله خوشبخت شی عزیزم

سر عقدت برا خوشبختی منم دعا کن  

همین الان تصمیم گرفتم برای حضرت رقیه نماز بخونم به خاطر تولدشون حاجتی دارین اسم بدید رو بندازم😍😂 ش ...

عزیزم واسه من هم دعا کن اسمم حدیث واسه پسرمم توروخدا دعا کن همیشه سالم و تندرست باشه

ان شاالله بحق حضرت رقیه هم شما هم بقیه دوستان حاجت روا بشین

میشه واسه شادی روح مادرم ی صلوات بفرستین 😔😔 ممنونم 🙏🙏
خانم جان میدونی چقدر دلم شکسته تورو قسم میدم به پدرت امام حسین (ع) و به عموت حضرت عباس (ع) ب دلم یه ...

ان شاالله زود دامنت سبز شه عزیزم   

ان شاالله همه حاجت روا بشین التماس دعا ازهمتون اول ازهمه سلامتی و تندرستی واسه پسرم و داداشام کلا خانوادم 

ممنونم ازتون ان شاالله همه به خواسته هاتون برسین

میشه واسه شادی روح مادرم ی صلوات بفرستین 😔😔 ممنونم 🙏🙏
بله عزیزم    

برام دعا کن عزیزم همه جوره داغونم منتظر تنها کورسوی نجات بخش زندگیمم که این ماه باردار بشم😭

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
برام دعا کن عزیزم همه جوره داغونم منتظر تنها کورسوی نجات بخش زندگیمم که این ماه باردار بشم😭

عزیزم حتمااا برات دعا میکنم و زیارت عاشورا میحونم به نیتت  

انشاالله همگی دوستان حاجت روا الهی آمین،برای سلامتی تحصیل عاقبت بخیری پسرام حسین و ابوالفضل التماس دعا دارم،ازخدامیخوام خدا همه بچه ها رو حفظ کنه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر