2777
2789
عنوان

شب تولد حضرت رقیه (س)

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 152 پست
خیلی افسرده و داغون شدم دلم میخاد مثل چندسال پیش شاد و سرزنده باشم التماس دعا

عزیزم ان شاالله  

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی محتاج دعاتونم 

خدا هیچکس رو مثل حال الان من نکنه

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 کاربر farzaneeeeهستم ترکیدم                                         نی نی یار عزیز نترکون دیگه سیم‌کارت ندارم😑😑😑

خیلی دلم میخواد تا ماه دیگه یه خونه مناسب برامون پیدا بشه، یه حاجت بلندمدتم هم خوب شدن کامل همسرمه، انشالله همگیمون برسیم به هرچی آرزوی دلمونه.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

ان شاالله به حق این شب عزیز،همه‌ی جوونا خوشبخت بشن

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

یا حضرت رقیه ب امام زمان قسمت میدم دلمو شاد کن و حاجت دلمو بده پیش خدا واسطه بشو بگو ازمشکلاتش از زندگیش خبر داری یه نگاهی ب دلش بکن وهمه چی درست بشع الهی امین🤲🤲🌹🥲

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

یا حضرت رقیه قربونت برم یه نگاهی بنداز کار شوهرم عالی پیش بره 🥺 سهممون خیلی سود کنه انشالله . خانوم جان عیدیمو بده 😭😭

سلامتی و ظهور آقا امام زمان(عج) صلوات💚 به زودی تیکر بارداری میزنم 😍 ۱۹مرداد۱۴۰۲ 

وای عزیزم قربونش بشم

فاطمه هستم ...

حاجتم برگشت همسرم و شیرین شدن زندگیمه...

رفتن سر خونه زندگیم و زندگی سالم و شروع کردن 

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

همین الان تصمیم گرفتم برای حضرت رقیه نماز بخونم به خاطر تولدشون حاجتی دارین اسم بدید رو بندازم😍😂 شاید قبول کردن بانو

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰