ز_غوغای_جهان_فارغ مدیر عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 2618 عنوان شب تولد حضرت رقیه (س) | مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 152 پست سلام عزیزانامشب شب تولد حضرت رقیه ستبیاین حاجاتتونو بنویسین و برا هم دعا کنینان شاالله خانم حضرت رقیه خودشون حاجت روامون کننبرای حاجات منم دعا کنین ❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَفَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜 1401/12/19 | 01:41 26 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ز_غوغای_جهان_فارغ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 2618 انشاالله همگی دوستان حاجت روا الهی آمین،برای سلامتی تحصیل عاقبت بخیری پسرام حسین و ابوالفضل التماس د ... چه اسمای قشنگی دارن پسراتون ❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَفَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜
ناتلی۹۷ عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 2864 عزیزم حتمااا برات دعا میکنم و زیارت عاشورا میحونم به نیتت ممنون فداتشم لطف بزرگی در حقم میکنی😭 عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
گیلاسآبی عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11804 چه اسمای قشنگی دارن پسراتون ممنونم عزیزم پسری دارم که ماهه مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری دوستت دارم مرد مادر
دخترخانواده عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 2292 لطفا برای من دعا کنید برای اینکه با فرد مناسب در زمان مناسب ازدواج کنم و خوشبخت بشن ممنون
mehrsa9699 عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 18254 حضرت رقیه جانم فقط کمک کن ک ارامش ب زندکیم برگرده و هیچ کس نتونه زندگیمو خراب کنه و ابرومو ببره🙏🙏🙏🙏🙏🙏
bisanoberke94 عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 7256 بهتر شدن وضعیت مالی مون تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
haleydel عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 3410 بله عزیزم ارزو دارم تاسال دیگه این موقع ارث خودمو خواهرام به دستمون برسه چون میدونم خیلی از مشکلاتمون با این پول حل میشهالهی به حق دل رنجور رقیه به حق قامت شکسته رقیه هرکی برای ارزوم از ته دل صلوات میفرسته به ارزوش برسون به حرمت تنهایی رقیه در خرابه های کوفه الهی امییین برای سلامتی آقا یه صلوات هدیش کنیم🙏
صباآ عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 4864 انشالله بحق حضرت رقیه همتون حاجت روا بشین حاجت من اینه که بعد دوتا دختر تو دلیم پسر باشه انشاللهتورو خدا واسم دعا کنید خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
سیبیلوی_زشت عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 4738 دعا کنید از بلاتکلیفی در بیام و در مسیر خوشبختی قرار بگیرم
پریاعاشق۲ عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 515 وای خدایااااا یا حضرت رقیه قسمت میدم به موی پریشان عمه جانت به دل بی قرار عمه جانت به سر بریده آقام امام حسینبه دستای نوازشگر و بریده ی عمو بزرگوارت به گلوی پاره پاره حضرت علی اصغر التماست میکنم حاجت دل منم بده 💔💔💔😭😭😭😭😭😭💔😭😭
یاسلوس عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 1132 به عشقم برسم خونواده ها راضی باشن و سختی نکشیم.خدیا به حق حضرت رقیه 💔استارتر برا حاجتتون صلوات فرستادم🙂لطفا هرکی کامنتم رو خوند برام دعا کنه خیلی محتاج دعاهاتونم🙂
پریاعاشق۲ عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 515 همین الان تصمیم گرفتم برای حضرت رقیه نماز بخونم به خاطر تولدشون حاجتی دارین اسم بدید رو بندازم😍😂 ش ... سولمازم تورو خدا منم دعا کن حاجتمو بگیرم😭