2777
2789
عنوان

حالم گرفته میاین دردودل؟

139 بازدید | 22 پست

من امسال کنکوریم بچه ها خیلی حال روحیم بده دارم داغون میشم هیچکسم مراعات حالمو نمیکنه و درکم نمیکنه..اصلا کسی متوجه نیست من چی میگم

نمیتونم درس بخونم چون افسرده شدم دوست دارم شب بخوابم دیگه پانشم 

کاربری دست دونفره..من و دوستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلت چیه میتونی بگی

خیلی حالم بده همش استرس و دلهره دارم ازینکه نشه ازینکه شرمنده پدر و مادرم بشم.  ازینکه درست نخوندم و همه اینها درنهایت باعث میشه باز هم نتونم درست بخونم

نه مشاور درکم میکنه نه خانواده💔🙂

چجوری عزیزم سخته نمیشه واقعا😭کاش کنکور نبود...

میدونم درک میکنم واقعا فشار رو جوونامونه

ولی باور کن با غصه خوردنت هیچی درست نمیشه امیدوار باش به آینده میدونم سخته ولی اگه نشد خدایی نکرده دوباره تلاش کن ناامیدی واسه آدمای ضعیفه 

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓
دیوونه ای... فک کردن و غصه خوردن نداره.. اگ میتونی بخون نمیتونیم نخون.. اون اتفاقیم ک باید بیفته میف ...

میتونم بخونم ولی حال روحیم داغونه 

درسمم خوبه حیفم میاد نخونم باید برسم به هدفام:)

میدونم درک میکنم واقعا فشار رو جوونامونه ولی باور کن با غصه خوردنت هیچی درست نمیشه امیدوار باش به آ ...

همین حالام پدر مادرم گاهی اوقات طعنه میزنن که گلناز تو درسم میخونی؟با اینکه درسمم خوبه...نمیتونم فکر کنم اگر بشینم پشت کنکور چقد قراره از اطرافیان طعنه و کنایه بشنوم🙂

میتونم بخونم ولی حال روحیم داغونه  درسمم خوبه حیفم میاد نخونم باید برسم به هدفام:)

انشالله موفق باشی.. تو ک علاقه داری بخون.. ولی ن الان ک روحیت خرابه.. نمیدونم والا مشکلت چیه .. میتونی بگی؟

انشالله موفق باشی.. تو ک علاقه داری بخون.. ولی ن الان ک روحیت خرابه.. نمیدونم والا مشکلت چیه .. میتو ...

ممنونم لطف دارید

هیچ انگیزه ای واسه بیدار شدن ندارم صبحا همش فکر میکنم نکنه نشه منکه تا الان درست نخوندم اگر نشد شرمنده پدر مادرم میشم خیلی ، همین فکرا باعث میشه نذاره درست بخونم

همش تو همین فکرام..

همین حالام پدر مادرم گاهی اوقات طعنه میزنن که گلناز تو درسم میخونی؟با اینکه درسمم خوبه...نمیتونم فکر ...

من نمیتونم زندگیمو برات تعریف کنم ولی فقط اینو بگم اصلا و ابدا خودتو درگیر حرف اطرافیان نکن زندگیت رو بر پایه ی حرف بقیه نساز

داغون و پیر میشی میبینی همیشه هم باید بقیه رو راضی نگه داری 

برا خودت زندگی کن برا خودت تصمیم بگیر 

بقیه بقیه هستن! حتی نزدیک ترین افراد خونواده 

امیدوارم واقعا این حرفمو به یاد داشته باشی همیشه ♥️

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓