2777
2789
عنوان

حالم گرفته میاین دردودل؟

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 22 پست
من نمیتونم زندگیمو برات تعریف کنم ولی فقط اینو بگم اصلا و ابدا خودتو درگیر حرف اطرافیان نکن زندگیت ر ...

مرسی قربونت برم❤اروم شدم با حرفت

کاربری دست دونفره..من و دوستم
ممنونم لطف دارید هیچ انگیزه ای واسه بیدار شدن ندارم صبحا همش فکر میکنم نکنه نشه منکه تا الان درست ن ...

خدایی دیوونه ایی.. دیر نشده هنو... میگم تو تلاشت بکن درست بخون .. اینا بهانه اس‌... افکار منفیه.. دل تو یکی بکن یا بخون یام نخون.. بعدش مگ اینقد جونت برات بی ارزشه و مفته سر چیزای الکی و بیهوده مخای بمیری..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی دیوونه ایی.. دیر نشده هنو... میگم تو تلاشت بکن درست بخون .. اینا بهانه اس‌... افکار منفیه.. دل ...

والا تو این سال کنکور آره جون هم بی ارزش میشه بخدا

ولی باز مرسی از راهنماییاتون لطف کردین

والا تو این سال کنکور آره جون هم بی ارزش میشه بخدا ولی باز مرسی از راهنماییاتون لطف کردین

زیادی سخت گرفتی و جدی... فقط:خودتو از پا در میاری... شد شد.. نشدم سال بعد.. بستگی ب شانستم داره.. اخه گیرم ک قبول نشدی مگ دنیا ب تهش رسیده.. ای همه نفر مگ قراره همه قبول بشن.. تو این فرصتی ک داری بخون ب خودتم اعتماد داشته باش.. انشالله اون چیزی ک ب صلاحته انجام بشه

زیادی سخت گرفتی و جدی... فقط:خودتو از پا در میاری... شد شد.. نشدم سال بعد.. بستگی ب شانستم داره.. اخ ...

اره خب حق با شماست واقعا جو کنکور بهم فشار اورده

مرسی از دلداریتون تشکر

اره خب حق با شماست واقعا جو کنکور بهم فشار اورده مرسی از دلداریتون تشکر

چاکرم.. همه ساخته  ذهن خودته پ الکی ذهنت درگیر نکن ب خودتم فشار نیار. ای دوروز ارزش غم نداره..بیخیال هر چ آید خوش آید .. یادتم نره ک 

زهر است عطای خلق هر چند ک دوا باشد . حاجت ز ک میخاهی جایی ک خدا باشد..

موفق باشی

چاکرم.. همه ساخته  ذهن خودته پ الکی ذهنت درگیر نکن ب خودتم فشار نیار. ای دوروز ارزش غم نداره..ب ...

چه شعر قشنگی بود👌👌

ممنون و متشکر 🙏انشاالله.