2777
2789

یعنی من یه فیلم شروع کنم حتی اگه هر هفته فقط یک قسمت بیاد فقط همون میتونم ببینم یعنی شده میزنم رو دور تکرار اما نمی تونم چیز جدیدی شروع کنم بعد بعضیا ۱۰تا همزمان میبینن عجیبه برام خیلی😐😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو تا سریال همزمان دیدم یکیش درحال پخش بود یکیش تموم شد بود قسمتاش 

اون و تموم کردم این درحال پخش و هنوز منتظرم قسمتش بیاد فردا قرارع دو قسمت بیاد 

ولی سریال در حال پخش خیلییی رو مخه من ی عذابی میکشم تا جمعه ها بیاد بعد فیلمش هم خیلییی قشنگععع

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ
من دو تا سریال همزمان دیدم یکیش درحال پخش بود یکیش تموم شد بود قسمتاش  اون و تموم کردم این درح ...

کدوم سریالو میبینی 

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️