2777
2789
عنوان

کیا رفتن پارک اوشن کیش ؟؟

553 بازدید | 15 پست

برای کسی که شنا بلد نیست و فقط بخاطر دخترم می خوام برم،ایا جایی داره که دخترم تفریح کنه و لذت ببره،،یا تفریح دو نفره داره که خیلی هیجانی نباشه؟می ارزه بلیطش رو بگیریم بریم ی دور بزنیم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه حتماً برید

چه قسمتهاییش برای بچه ها خوبه ،من هیجان برام خوب نیست بغیر از سقوط آزاد و شیرجه با تیوپ و ...واقعا چیزی داره که بدرد بخوره و حسابی  بشه لذت برد،شنیدم هر نفر ۶۰۰ورودی هست ،نه اینکه یک و دویست بدیم بریم تو فقط تماشا کنیم

چه قسمتهاییش برای بچه ها خوبه ،من هیجان برام خوب نیست بغیر از سقوط آزاد و شیرجه با تیوپ و ...واقعا چ ...

یه قسمت هست مث ساحله موج میاد ، دور تا دور پارک هم کانال آبه دوتایی بشینید رو تیوپ ریلکس کنید و شناور حرکت کنید 🥲

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

من کیش رفتم هفته قبل اونجا بودم متاسفانه وقت نشد حتما شو شبانه و کشتی کارینا سوار شوو😍❤

ممنون،حتماااا،قبلا دینامیت شو و کشتی شبانه رفتم ، باز هم میرم،ولی اوشن رو تا حالا نرفتم

من کیش رفتم هفته قبل اونجا بودم متاسفانه وقت نشد برم اوشن حتما شو شبانه  برو و کشتی کارینا سوار ...

کشتی کارینا مثل کشتی اوستا هست؟من اوستا رفتم ،کارینا چه برنامه هایی داره این بار شاید برم کارینا

کشتی کارینا مثل کشتی اوستا هست؟من اوستا رفتم ،کارینا چه برنامه هایی داره این بار شاید برم کارینا

کنسرت ساسان پارسا بود و چن تا خواننده دیگه زنده بود بعد شام بود ۳ ساعت اونجا بودیم روی عرشه کافی شاپ بود و هر چی بخوای داشت خیلی خوب بود