2777
2789
عنوان

دوستای مهربونم اونایی ک گواهی نامه قبول شدید بیایید بهم امید بدید🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 84 پست

عزیزم کاملا طبیعیه 

اولا شما کم نشستی و تمرین نداشتی 

دوما در حالت عادی انسان کاملا هم بلد  باشه اما تمرین نداشته باشه یعنی تسلطش کمتره یک غریبه هم ک کنار ادم بشینه حتی بلدم باشه  دست و پاشو گم میکنه و خراب میکنه 

بعدم شما ۱۰ بارم رفتی قبول نشدی ناراحت نشو هیچکی تو شکم مادرش راننده نبوده ، بعدم اصلا درباره کارهات با کسی صحبت نکن که بخان تیکه بندازن ، نمیخاد بگی داری میری آزمون بدی ،، دفعه بعدی ک رفتی، حتما قبلش توی عید تمرین کن ک قبول بشی ان شالله قبول میشی دفعه بعد، اما اگرم یک درصدقبول نشدی ، به همه بگو قبول شدم و حالا منتظرم گواهینامم بیاد ، خود گواهینامه چندماه طول میکشه بیاد تا صداشون بیفته و بعد با خیالت راحت بازم بدون اینکه به کسی غیر همسرت بگی تمرین کن با همسرت و برو یواشکی بازم آزمون بده ، منم مثل شما بودم از استرس اونی هم ک بلد بودم خراب میکردم پیش آزمون گر ، بعدم فکر اینکه قبول نشم و بقیه چی میگن خودش استرس زاست پس دیگه بهش فکر نکن  و به کسی هم نگو ، منم بعد چندبار  قبول شدم ، و بعدشم کلی تمرین کردم و نشستم اصلا ماشینو کنار نذاشتم که یادم بره ،اما الان رانندگیم خیلی خوب شده باتمرین و نشستن مداوم و همه هم تعریف میکنن از رانندگیم ، پس بدون که هر کاری اولش سخته بعدش با تلاش آسون میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تو فامیلای خودمونم هستن همچین ادمایی واقعن موندم‌چجوری قبول شدن 😂

میشه بگی چجوری کلاج و گاز رو میتونی هماهنگ باشی؟موقع حرکت من کلاج ول میکنم ماشبن خاموش میشه یا میپره🤐

بر ما گذشت آنچه نباید میگذشت
اره تو فامیلای خودمونم هستن همچین ادمایی واقعن موندم‌چجوری قبول شدن 😂

😂😂😂😂😂پس اعتماد به نفس داشته باش. اصلا رد شدن حق طبیعیه توعه 😁😁😁

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
وقتی تمرین نکردی چه انتظاری داری از خودت؟ تازه تا بعد عید باز یادت میره تو عید کنار شوهرت رانندگی کن ...

اره همینکارو میکنم..درست میگی بدون تمرین معلوم بود رد میشم

حتمن مربی  اقا میگیرم 

پولامو ولخرجی نکنم بعد عید بتونم دو یا سه جلسه بردارم 

🌷خدایا شکرت🌷
من بار نهم، اونم وقتی 6 ماهه باردار بودم قبول شدم، ب جز شوهرمم ب کسی نگفتم آزمون میرم 

افرین خوب کاری کردی نگفتی 

منو خانوادم میدونن داداشام مسخره میکنن اصلن یه حس بدی به ادم دست میده دلسرد میشه

🌷خدایا شکرت🌷
کلاس ازاد بگیر با مربی ک کلاچ ترمز زیر پای خودش نداشته باشه پارک دوبلم قلق داره دیگه تمرین کن درست ...

کلاس ازاد چجوری باید بگیریم؟خوده اموزشگاه؟اخه ماشیناشون همشون اون دست راننده کلاچ و ترمز داده