2777
2789
عنوان

دوستای مهربونم اونایی ک گواهی نامه قبول شدید بیایید بهم امید بدید🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 84 پست
افرین عزیزم🌺 منم حتمی کلاس برمیدارم اما اصلن یجوری شدم میترسم باز رد بشم

اصلا استرس نداشته باش کلاس خیلی خوبه همه امتحان رانندگی پارک دوبل هست مربی ها هم میدونن دو ساعت تمرین میدن 

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله میاد همیشه موفق باشی🌺

ممنونم گلم⚘⚘⚘

فقط ی چی

ماشینهای آموزشگاه ازبس خودمربیا کلاچ و ترمز رو خودشون میگیرن کار اموز متوجه نمیشه ضعف کارش کجاس...

تا میتونی با ماشین شخصی خودتون رانندگی کن.

من اگه همون اول با ماشین خودمون تمرین میکردم همون اوایل قبول میشدم ولی متاسفانه میترسیدم با ماشین خودمون برم تعلیم.

همش هزینه الکی میکردم میدام مربیا چیزیم یادم نمیگرفتم.

دفعه اخرک رفتم آزمون   ترس روگذاشتم کنارو حدود ۲هفته با ماشین خودمون رانندگی کردم البته با راهنمایی داداشام،خدا روشکر قبول شدم

افرین خوب کاری کردی نگفتی  منو خانوادم میدونن داداشام مسخره میکنن اصلن یه حس بدی به ادم دست می ...

خب ب هیچکس نگو، چ کاریه

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
همش گند کاریه بقیه رو بمن میگن درست کن باوا نمیزاره برم یه دور بزنم بیام پارک دوبل بزنم تا میشینم ...

ببین عزیزم شما کنار ماشینی ک میحوای دوبل کنی وایسا فاصلت تقریبا نیم متر باشه بعد به طوری ک آینه ماشین تو از آینه اون ماشین رد شد وایسا

بعد دنده رو عقب کن برو عقب خطر پشتی اون ماشینی رو از سه گوش شیشه عقب سمت شاگرد دیدی وایسا بعد فرمون رو کامل بچرخون سمت اون ماشین و دوباره بیا عقب تا دوباره خطر پشتی اون ماشین رو از وسط شیشه جلو سمت شاگرد ببینی دقیق از وسط بعد همونجا وایسا 

حالادوباره فرمون رو سمت مخالف ینی به سمت چپت بچرخون وبرو عقب و فرمون رو صاف کن وقتی طایرهای عقبی ماشین جلویی رو دیدی بایست

من بار اول قبول شدم اصلا به حرفای افسر گوش نده کار خودت رو کن....

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
یعنی اول کلاجو تا ته بگیرم بزنم ده یک بعد کلاجو اااروم بیارم بالا حالا گاز بدم یکم؟بعد ک حرکت کرد ول ...

اول کلاجو تا ته بگیر بزن دنده یک آروم کلاجو بیار تا جایی که ماشین ریپ نزنه وقتی ریپ بزنه یعنی میخواد خاموش بشه بعدم که تا نصفه اومد آروم گاز بده ماشین که یکم راه افتاد کلاجو یواش یواش ول کن اگه یهو کلاجو ول کنی ماشین میپره بعدا اصلا تمرکز نکن کی گاز بدی کی کلاجو ول کنی اونا رو باید حسی انجام بدی تمرکز کنی رو کلاج و گاز هم خدای نکرده تصادف میکنی هم هول میشی این کارارو باید به صورت خودمختار انجام بدی تنها راهشم گفتم اینقدر کلاج ماشینو بگیر و آهسته ول کن ببین کجا خاموش میکنی همونجا کلتجتو وباید یواش گاز بدی تا کلاجو یاد نگیری مشکلت حل نمیشه بری تو خیابونم استرس میگیری و خراب میکنی از مربیتم بخواه جاهای امن کلاج شمارو نگیره تا ببینی کی ماشینو خاموش میکنی

اول کلاجو تا ته بگیر بزن دنده یک آروم کلاجو بیار تا جایی که ماشین ریپ نزنه وقتی ریپ بزنه یعنی میخواد ...

مرسی گلم

مربیم که انگار طلبکاره بخدا اعتماد ب نفسمو صفر کرده غصم میگیره که هنوز باید چندجلسه دیگه باهاش برم اه 😭خیلی بداخلاقه توقع داره تو چهارجلسه همه چیو یادگرفته باشم یجور رفتارمیکنه انگار خنگم

بر ما گذشت آنچه نباید میگذشت