2777
2789
عنوان

خودمو توی دانشگاه خیلی بد جلوه دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 3360 بازدید | 104 پست
امتحان داریم. استادمون گفت حتی اگه همه هم نیان و کلاس تشکیل نشه نمرشو کم میکنه

استاد الکی میگه مگه دبستانه  ، استادا ازین حرفا زیاد میزنن   ، بازم ببین اگه همه دارن میرن برو ببین شرایط چجوریه

چند بار دوستانه رفتار کردم ولی انقدر قبلش نچسب بودم که فایده نداشت😂🤦‍♂️ باید خیلیییی بیشتر تلاش کن ...

خدانکشتت😐😂هم حرصم میگیره ازت هم خندم 

مام تو دوره مدرسه از تو داشتیم تو مدرسمون خیلی حرصمونو درمیاورد   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتحاد در صورتی خوبه که همه بهش عمل کنن ولی دانشگاه مثلا همه هماهنگ میکنن ی کاری کنن بعد چند نفر گند ...

خودشون نظرسنجی گذاشتن گفتن بگید میرید یا نه

من که گفتم میرم یهو همه ریختن سرم

خب این چه نظرسنجییه اخه

هر وقت نیاز داشتید با کسی حرف بزنید من همیشه واسه گوش دادن بهتون حاضرم 🦋
خودشون نظرسنجی گذاشتن گفتن بگید میرید یا نه من که گفتم میرم یهو همه ریختن سرم خب این چه نظرسنجییه ...

کار خوبی کردی آفرین 

اولین قدم تو زندگی که همه روانشناسا و... یاد میدن اینکه بتونیم محترمانه نه بگیم

خودت باش   مگه خودت چشه   والا   
خدانکشتت😐😂هم حرصم میگیره ازت هم خندم  مام تو دوره مدرسه از تو داشتیم تو مدرسمون خیلی حرصمونو ...

😂😂😂 من کلا از بچگی ازین شاگردای نچسب بودم

کلاس زبان میرفتم. بعصی وقتا حتی خودمم واسه امتحان نخونده بودم ولی تا استاد پاشو میذاشت تو کلاس بهش میگفتم امتحان بگیره 😂🤦‍♂️ نمیدونم چمه 

جدا؟ پس شاید نرم منم ببخشید یه سوال. میگن توی دانشگاه نمیشه معدل بالای 13 گرفت. راست میگن؟ من چون ا ...

کی گفته من معدل ترم قبلم شونزده و شصت و سه شد

چرا ساز مخالف میزنی همیشه تو کلاس باید تابع جمع باشی 

منظورم از دوست، دخترا بودن  کسی جز من ردیف اول نمیشینه. من تک و تنها اون اول میشینم و دوستیم پ ...

آهان خدا رو شکر از اون بابت مشکلی نداشتم ... شما هم بیخیالشو دوست نمیشن که نشن اصلا مهم نیست  گاهی دخترا خیلی حسود میشن مهم درسته  گلم زمان میزاری میری کلاس چرا باید از کلاست بزنی منم یه شهر دیگه قبول شده بودم مثل خودت میرفتم سر کلاس به کسی هم کاری نداشتم 

😂😂😂 من کلا از بچگی ازین شاگردای نچسب بودم کلاس زبان میرفتم. بعصی وقتا حتی خودمم واسه امتحان نخون ...

توروخدا اینجوری نباش   یکم رو خودت کار کن 

وگرنه هیچکس باهات دوست نمیشه تنها میمونی 

منم همسن توم متولد هشتادو دو پشت کنکوریم سال دیگه میرم دانشگاه 

کی گفته من معدل ترم قبلم شونزده و شصت و سه شد چرا ساز مخالف میزنی همیشه تو کلاس باید تابع جمع ...

عه چه خوب

اخه میدونی، یه امتحانی که من 4 بار کتابشو خونده بودم رو کنسل کردن بدون اینکه نظر منو بپرسن. واسه همین گفتم شاید اینبار مشکلی نباشه اگه نظرمو بگم

که خب فهمیدم مشکلی هست 😂🤦‍♂️

درستی میگی  ولی اینکه قراره چند سال باهم باشیم خیلی بده ಥ‿ಥ

اره

الان سه ترمه چنتا عقب  مونده رو تو کلاسمون بزور تحمل میکنم

ی چنتا دو بهم زن داریم هیچ جوره نمیشه مهارشون کرد

توروخدا اینجوری نباش    یکم رو خودت کار کن  وگرنه هیچکس باهات دوست نمیشه تنها میمون ...

نمیدونم چیکار کنم این عادت از سرم بیوفته 🤦‍♂️ توی بقیه چیزا خیلی پایم ولی امان از وقتی که بحث درس خوندن میشه

😍 به به پس سال دیگه دانشجویی

اره الان سه ترمه چنتا عقب  مونده رو تو کلاسمون بزور تحمل میکنم ی چنتا دو بهم زن داریم هیچ جور ...

اگه ترم تابستونی بردارم همکلاسیام عوض میشن؟