2777
2789
عنوان

خودمو توی دانشگاه خیلی بد جلوه دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 3360 بازدید | 104 پست
😂😂😂خیلی خوبی توی بحث تقلب رسوندن و فحش دادن به استاد خیلی کارم خوبه😂 ولی خب من اولش نیاز دارم ی ...

چند سالته اسی؟ من نوزده سالمه ،کنکور دی رو گند زدم و دوباره موندم برای کنکور تیر

تو هم خیلی خوبی😂مشخصه جنبه داری

ببین چیز سختی نیست ،با همه خوب باش،اونی که بیشتر به سلیقه ات میاد و به عنوان دوست انتخاب کن و بعد بهش نزدیک شو ،اگه اونم خوشش بیاد میاد سمتت همو جذب میکنید،

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم همیشه درس خون و در  حال جزوه نوشتن و درس خوندن بودم یعنی جزو گروه مقابل نیستم  ول ...

منم اولش به بچه های خوابگاهی فکر نکردم ولی بعدش یهو یاد اونا افتادم عذاب وجدان گرفتم. 

بعد از اون همه مقاومتی که توی گروه کردم بنظرت برم بگم منم شنبه نمیرم؟ خیلی سست عنصر نمیشم اونجوری؟ 

هر وقت نیاز داشتید با کسی حرف بزنید من همیشه واسه گوش دادن بهتون حاضرم 🦋
😂😂 خیلی هم عالی❤️

خب حالا این کارا که میکنی ولی دختر باجنبه و مهربونی هم هستی ها 😅

حالا بگو من دوست دارم یه کم زبانمو تقویت کنم ..ارشد حسابداری دارم ولی هیچی از زبان یادم نمونده 

کتاب ۱۱۰ یا ۱۰۱ ..اگه درست گفته باشم 

اونو دارم بخونم چقدر پیشرفت میکنم برای مکالمه؟

چه عالی. سوالی راجع به زبان داشتی حتما بپرس خوشحال میشم بتونم جواب بدم

مترجمی جز رشته های آزاد بود درسته؟

منظورم اینه دانشگاه آزاد هم این رشته رو داشت؟

خب شرط معدل دارع؟

چون در صورت قبول نشدن دانشگاه می‌خوام بهش فکر کنم

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای
چند سالته اسی؟ من نوزده سالمه ،کنکور دی رو گند زدم و دوباره موندم برای کنکور تیر تو هم خیلی خوبی😂م ...

اووو چه باحال 😍

منم نوزده سالمه. کنکور تیر امسال مترجمی اوردم

هرچند منم دارم واسه کنکور دی 1403 میخونم😂🤦‍♂️

وایی خجالتم نده😂 خوبی از خودته

من ایین دوست یابیم توی همون دوران ابتدایی قفل شده ಥ‿ಥ بنظرت برم بهشون شکلات تعارف کنم خوبه؟ یا خیلی ضایعست؟ 

اووو چه باحال 😍 منم نوزده سالمه. کنکور تیر امسال مترجمی اوردم هرچند منم دارم واسه کنکور دی 1403 م ...

آره بگو این شکلات رو اضافه آوردم شما اگه دوست دارید بردارید؛ن بابا ضایعه نیست،

وا چه دیر میخوای کنکور بدی من همین تیر ۱۴۰۲میخوام کنکور بدم 

خب حالا این کارا که میکنی ولی دختر باجنبه و مهربونی هم هستی ها 😅 حالا بگو من دوست دارم یه کم زبانم ...

مرسیی😂❤️ 

کتاب 504 بیشتر به درد کنکور و اینجور تستا میخوره

اگه میخوای در کل زبانتو قوی کنی سعی کن کلیپای یوتیوب که انگلیسی هستن رو ببینی، اهنگای انگلیسی رو گوش بده و متنشو یدور بنویس بعد با اصلیش چک کن 

سریالای انگایسی فوق العاده میتونن کمکت کنن هم توی لهجه و هم توی اصطلاحات و لغات. فیلم که میبینی یه دفتر بذار کنارت هر اصطلاحی که بنظرت جدید اومد بنویس

کتابای رمان کوتاه چاپ اکسفور خوبه. خودشون یکی دو روز بیشتر زمان نمیبره ولی نکته های خوبی دارن

مثل the woman in white یا ارزوهای بزرگ 

یا مثلا اگر فیلم سینمایی خارجی میبینی برو تو یوتیوب تحلیل انگلیسیشو گوش بده 

یا توی تلگرام کانالیی مثل bbcکه پادکست و فایل متنیش رو هم میذارن دنبال کن

مترجمی جز رشته های آزاد بود درسته؟ منظورم اینه دانشگاه آزاد هم این رشته رو داشت؟ خب شرط معدل دارع؟ ...

اره داره. هم پیام نور و هم ازاد دارنش و فکر کنم پیام نور فقط بر اساس سوابق تحصیلی میگیره و شرط معدلش خیلی نیست. 

اما ازاد و دولتی کنکور دارن

آره بگو این شکلات رو اضافه آوردم شما اگه دوست دارید بردارید؛ن بابا ضایعه نیست، وا چه دیر میخوای کنک ...

پس برم شکلات بخرم 😂

اخه من دوران دبیرستان زیاد نمیخوندم واسه همین هیچی از زیست و اینا یادم نیست. از طرفی دانشگاه میرم و خیلی فرصت نمیکنم بخونم. مگر اخر هفته ها و تابستون و عید

واسه همین خیلییییی قراره طول بکشه ಥ‿ಥ

اره داره. هم پیام نور و هم ازاد دارنش و فکر کنم پیام نور فقط بر اساس سوابق تحصیلی میگیره و شرط معدلش ...

جدی؟

آخه آزاد اسمش روشه دیگه کنکور نداره،

پس برم شکلات بخرم 😂 اخه من دوران دبیرستان زیاد نمیخوندم واسه همین هیچی از زیست و اینا یادم نیست. ا ...

اها موفق باشی عزیزم ،اشکال نداره میتونی ،اگه تلاش کنی حتما میشه،