2777
2789
عنوان

خودمو توی دانشگاه خیلی بد جلوه دادم

3360 بازدید | 104 پست

ترم اولیم 

از همون اول ردیف اول مینشستم و 24/7 یا داشتم جزوه می‌نوشتم یا درس میخوندم جوری ک هیچ کسی باهام دوست نشد🤦‍♂️

امشب بحث سر این بود که کلاسای هفته دیگه رو کنسل کنیم ولی یه استاد سختگیر داریم که اگه نریم نمره کم میکنه. اکثریت گفتن نمیرن کلاس ولی من خیلی قاطعانه گفتم حتما میرم و  خب ری اکشن خوبی دریافت نکردمಥ‿ಥ

نمیدونم جلسه بعد رفتم دانشگاه چجوری رفتار کنم. حس میکنم قراره کلی تیکه بهم بندازن یا حتی دغوام کنن. 

خیلی دلم میخواد با یکی دوست بشم ولی با این کارایی ک کردم عمرااااا کسی بیاد پیشم

(لطفا نگید وایییی کاش من دغدغه هام اینقدر ابکی بود، خودمم کارای مهم تری دارم ولی فعلا این موضوع ذهنمو درگیر کرده.)

هر وقت نیاز داشتید با کسی حرف بزنید من همیشه واسه گوش دادن بهتون حاضرم 🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با کسی دوست نشی بهتره

هرکی هم چیزی گفت بدون اعصابتیت و ریلکس براش توصیح بده که برای درست زحمت کشیدی و نمیخوای الکی نمره از دست بدی

همون msasalهستم😐کاربر98. لطفا تعلیقم نکنین دیگه😐

قرار نیست همه رو راضی نگه داری.جزوه رو کاره خوبی میکنی مینویسی.و اینکه خب استادت سخت گیر بوده و باید میرفتی .

بابت اینا قرار نیست ب کسی جواب پس بدی.ولی اگه میخوای محبوب هم باشی مثلا کسی اومد ازت جزوه رو خواست حتماااا براش بفرست عکسشو با روی خوش.توی موقع امتحانا ب کسی تونستی کمک کنی کمک کن .اگه تقلب و اینا فهمیدی لو نده .کلا زیراب کسی رو نزن .و با همه با روی خوش و ادب کامل برخورد کن.

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁

عامو می خوایین برین چیکار!

اگه اکثریت نرید نمره کم نمیکنن، بخدا تا چند سال دیگه از این همه حساس بودن روی درس و...پشیمون میشی. درستو بخون ، جزوه بنویس، اما پایه هم باش. من خودم همیشه رتبه دوم سوم میشدم ، هیچ وقتم غیبت نداشتم (الان پشیمونم از این همه مثبت بودن) ، اما اگه بچه ها میگفتن مثلا از هفته بعد نیاییم دانشگاه پایه بودم. اما رتبه اولمون یواشکی میرفت آخرشم چون کسی نبود برمیگشت.استادم نمره هیچ کسیو کم نمیکرد، دیگه کلاً بعد عید یادشون میرفت

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
خوب وقتی بقیه نمیرن تو برای چی میری:/

استادش سختگیره خودش گفت نیایید نمره کم میکنه و ارفاق و ایناهم توی کارش نیست

متاسفانه منم از این شخصیتا دوست نداشتم حتی باهاشون حرف بزنم چ برسه ب دوستی  البته ببخشیدا فقط ...

😂😂مرسی نظرتو گفتی

خب چیکار کنم یکم بهتر بنظر برسم؟ 

ترم یکی حق میدم اینطور باشی

اما اکثر مواقع اتحاد بهتر از تک روی هست…

سعی کن کمی رویتو عوض کنی

خیلیارو میشناسم تو دانشگاهم که هم درسشون خوبه جزوه مینویسن و هم پایه بچه هان

برای اینهمه برای غیر تکراری..🌘

ی خورده هم سیاست داشته باش.مثلا با لحن بد و خیلی خشک نگو من حتما میرم و فلان.بگو بچه ها فلان استاد سخت گیره ها.به نظرتون اگه نریم بد نمیشه برامون؟به نظرتون اگه نریم چیکاررمیکنه؟میخواید دو سه نفر بیاید بریم دم کلاس وایستیم ببینیم چخبره و چجوریاست .من اینجوری میکردم همیشه موقع دانشگاه

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁