2777
2789

خسسسسسستم امشب بهش گفتم ی ذره هم بهت محبت ندارم گف خب برو چرا موندی گفتم بخاطر بچم گف بهونه نکن میخوای بری برو

گفتم از خدامه اما آبرومو بچم مانعم میشن😥

وقتی اینجوری بگی اونم اینجوری میگه اگه از حرفش ناراحت شدی یعنی اصلا دلت نمیخواد بری حرفشو میزنی پس مشکلتو حل کن

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم ی هفتس میگم خسته ام ازت گف برو من اصلا ب زور نگهت نداشتم توآزادی ب خاطر بچم موندم کار بدی ...

آخخ گفتی دقیقا منم امشب سر همین ک پشتم نیس دعوامون شد

میدونی از چشمم افتاده بود و نبودش برام مهم نیس احساسی نمونده انگار

حل نمیشههه مشکلم اخلاق شوهرمه بی احساسیش زود جوشی و ....

اینا که اصلا چیز بزرگی نیستن همه انسانیم و اخلاقای خوب و بد داریم باهم کنار بیاین باهم صحبت کنین دنبال راه حل باشین

اینا که اصلا چیز بزرگی نیستن همه انسانیم و اخلاقای خوب و بد داریم باهم کنار بیاین باهم صحبت کنین دنب ...

خب همین مشکلش همینه اهل حل کردن نیس

یا گوش نمیده یا داد میزنه یا ی چیزی میگ تو رو جری کنه دعوا کنی

فک کن کلی پیام طولانی دادم براش مشکلامو گفتم حرف زدم اما انگار نه انگار گف وقت نشد جواب بدم همین

چون زندگیش کار شده فقطچون توجه و محبت و حرف زدن با زن را بلد نیس خیلی ازش سرررد شدم

بیشتر مردها اینجوریند.به ندرت مرد احساسی پیدا می شه.اکثرا دنبال کار و پول هستند.بیشتر زن هست که محبت می کنه.چون بیشتر مردها دست مادرشون تربیت شدند وانتظار وتوقع دارند که مثل مادر بهشون رسیدگی بشه .اگر فحش هم بهت بده باید جواب ندی.

فکر بکر

خب همین مشکلش همینه اهل حل کردن نیسیا گوش نمیده یا داد میزنه یا ی چیزی میگ تو رو جری کنه دعوا کنیفک ...

پیام که جای مشکل حل کردن نبست هیچ مردی پیام طولانی نمیخونه

یه شب که اوضاع آرومه بچه ها خوابن شرایط اوکیه دو لیوان چای بریز با روی خوش سرصحبت رو باز کن حتما اوقات خوش هم دارین همون موقع

بیشتر مردها اینجوریند.به ندرت مرد احساسی پیدا می شه.اکثرا دنبال کار و پول هستند.بیشتر زن هست که محبت ...

این چه حرفیه شما میزنی زن نیاز داره ب توجه و محبت مگ ما تو خونه بابامون محبت نمیدیدیم چ دردی داشتیم شوهر کردیم پس