2777
2789
عنوان

خودمو توی دانشگاه خیلی بد جلوه دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 3360 بازدید | 104 پست
خواهش میکنم 😂 هیچی عادی رفتار کن و این کاراتو بزار کنار پایه باش باهاشون البته رو عرف 

چند بار دوستانه رفتار کردم ولی انقدر قبلش نچسب بودم که فایده نداشت😂🤦‍♂️ باید خیلیییی بیشتر تلاش کنم

مرسی بابت راهنماییت❤️

هر وقت نیاز داشتید با کسی حرف بزنید من همیشه واسه گوش دادن بهتون حاضرم 🦋

برو خداروشکر کن ک متوجه رفتارت هستی خیلی ها رفتارای بدی دارن ولی نمی‌خوان قبول کنن ک کارشون اشتباهه. مطمئن باش ب زودی دوستای خوبی پیدا میکنی چون حواست ب رفتارت هست.

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه تو مدرسه نه تو خیابون نه تو دانشگاه با هیچ کسی دوست نکردم چون همه پسرا دنبال نیازشون هستند و بس ازدواج سنتی رو هم اصلا قبول ندارم من که به ته خط رسیدم   مگه اینکه معجزه ای بشه

دختر تو دانشگاه خبری نی اروم باش همرنگ جماعت شو زیاد فاز درس‌خونی برندار استادتو فق ۴ ماه میبینی و ...

درستی میگی 

ولی اینکه قراره چند سال باهم باشیم خیلی بده ಥ‿ಥ 

برو خداروشکر کن ک متوجه رفتارت هستی خیلی ها رفتارای بدی دارن ولی نمی‌خوان قبول کنن ک کارشون اشتباهه. ...

وای مرسی😍❤️ قبلم اکلیلی شد

دختر تو دانشگاه خبری نی اروم باش همرنگ جماعت شو زیاد فاز درس‌خونی برندار استادتو فق ۴ ماه میبینی و ...

واقعا، مدیر گروه ما خودشم میگفت اینهمه درسو چرا برداشتین بابا خبری نیست😂 طرف رفته درس ترم بعدم برداشته داره پله های موفقیتو سه تا سه تا میره بالا

نه تو مدرسه نه تو خیابون نه تو دانشگاه با هیچ کسی دوست نکردم چون همه پسرا دنبال نیازشون هستند و بس ا ...

منظورم از دوست، دخترا بودن 

کسی جز من ردیف اول نمیشینه. من تک و تنها اون اول میشینم و دوستیم پیدا نکردم 

خب وقتی کسی نمیره تو میخای بری چیکار مثلا  ؟  

امتحان داریم. استادمون گفت حتی اگه همه هم نیان و کلاس تشکیل نشه نمرشو کم میکنه

ترم یکی حق میدم اینطور باشی اما اکثر مواقع اتحاد بهتر از تک روی هست… سعی کن کمی رویتو عوض کنی خیل ...

اتحاد در صورتی خوبه که همه بهش عمل کنن ولی دانشگاه مثلا همه هماهنگ میکنن ی کاری کنن بعد چند نفر گند میزنن بديش اینه ا جمع هماهنگ میکنن و میزنن زیرش 

باز ب نظرم اسی خوب کاری کرده که صادقانه گفته میره منم اگه نخوام یکاری کنم صادقانه میگم که همکاری میکنم یا نه 

بعدشم شاید حضور در کلاس برای اسی مهمه نمیتونه نره 

خودت باش   مگه خودت چشه   والا