2777
2789

دوستم خیلی بد دله نامزده ولی باهم بودن کلا مثل زن شوهرن تک دختره وضعشونم خیلی خوبه خییییییلی 

خشگله دختره خلاصه به نامزدش خیلی گیر میداد محدودش کرده بود میگف فلان جا نرو فلان کار نکن یکمم بددهنی میکرد موقع دعوا کردن ولی خیلی عاشقشه بیشترازخودش میخاد روش حساسه  دو روز پیش بحث کردن دعوا کردن پسره ازخونه رفته دو روزه معلوم‌نیس کجاس جواب دخترو نمیده دختره هزار جا زنگ‌زده یکی میگ فلان جاس یکی میگه فلان جاس همه میپیچوننش خانواده نامزدش منظورمه اینقد ب پسره زنگ اس زد هزار باز گف غلط کدم ببخش جواب بده پسره ج نمیده الانم پیششم ازصب گریه میکنه هچیم نمیخوره هی بمن میگه چیکاکنم مادرپدرشم بخاطر گریه این گریه میکنن خیلی ناراحتم بگید چیکاکنم . ولی خانواده پسره میدونن پسره کجاس الکی میگن نمیدونیم فلان دختره زنگ زد به پدرشوهرش ک خاک پاتم  نامزدمو پیدا کن کجاست اونم بی تفاوته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کارشون خیلی اشتباهه اون مردم غرور داره صبرش حد داره 

اصلا دخالت نکن کنار دوستت باش اما نظری نده اگر دوسش داشته باشه برمیگرده و قصدش تنبیه دوستتون هست اگر نه هم بهتره به هم بخوره اخلاقاشون به هم نمیخوره 

خودش بر میگرده دختره چرا اینقد خودشو کوچیک میکنه بنظرم الان وقتشه دست پیشو بگیره چ معنی میده گم و گو ...

والاهرکی باشه طرفش اینکاراروبکنه خسته میشه حتی اگه بچه هم داشته باشن

خودش بر میگرده دختره چرا اینقد خودشو کوچیک میکنه بنظرم الان وقتشه دست پیشو بگیره چ معنی میده گم و گو ...

منم میگم کم خودتو کوچیک کن کم زنگ بزن  تو دیگ معذرت خواهی کردی بیخیالشو خانوادشم میگن خانوادش بخدا خیلی پشتشن مثل یه کوه همه جوره ولی دوستم بی عقله بیشتر دلم ب حال خانوادش میسوزه