2777
2789
عنوان

شوهرم وسط خیابون پیادم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 55 پست
دیوونست خانواده خودش هم از دست روانی بودنش در امان نبودن حالا منه بدبخت گیرش افتادم😭

عززم زندگی خودته بخاطر بچه هات صبوری کن.خانمای اینجا یا نفسشون ازجای گرم بلند میشه یا خیلیاشونم جرات انجام کاری رو ندارن که اینطور نظرات میدن.هیچکس از شرایط صد دصد طرف مطلع نیست.حرف شما هم زشت بود وقتی اخلاق همسرتون میشناسید نباید باهاش دهن یه دهن شید.باارامش زندگیتون کنید این حاشیه هارو بندازید دوور.هیچکس حامی کسی نیست گول ادعا وحرف کسیم نخور من بودم جدا میشدم من بودم میرفتم خونه بابام یاهرنصیحتی اینقدر شرایط بد وسخت شده مردا ازهرجهت تحت فشار هستند .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون که حرفاش اصلا جالب نبود. و حق نداشت چنین رفتاری کنه. 

اما تو این بحث صحبت ها و بحث های خودتو نگفتی ها.

واسه همین نمیتونم یه طرفه قضاوت کنم. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

شوهرت دوس داره مدام ازش تعریف کنی 

کمبود محبت داره طفلی 

خب رامش کن تا افسار کسیخته نشده

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

من تو دعواها اصولا شوهرمو پیاده میکنم 

یه بار چندین سال پیش سر یه موضوعی تو ماشین دعوامون شد تو بیابون بودیم با عصبانیت پیاده شد ک منو بزنه منم سریع در ماشین قفل کردم و نشستم پشت فرمون، التمااااس میکرد اینجا خطرناکه توروخدا وایستا، بعد وایستادم دیگه صداش در نیومد😂

اخه یه جوری هی میکوبه تو سرم که نمیتونستین نه بگین بهم ،شما که نمیدونی بابام ازدواجمون رو آسون گرفت ...

ببین آبجی اون الان شوهرته وشماالان ازدستش ناراحتی اینجام که همش گفتن حق باتویه ولی من میگم کاش یکم مطالعتوبیشترکنی و اگه امکانش هست به مشاورخانواده مراجعه کنی تابهتربتونی بااین رفتارشوهرت کنار بیای و رفته رفته کاری کنی خودش ترک کنه اون اخلاقشو 

منم یه بار دعوامون شد پیاده شدم درو محکم کوبیدم .بدوبدو رفتم اون لاین بلافاصله هم نمیدونم از کجا یه پژو‌پارس یارو از اونا که ماشینو خوابونده بود خودشم حسابی تیپی بود .شوهرمم دنبالم .منم سریع سوار شدم طرف گازو‌گرفت رفت چشای شوهرم شده بود هشتا .

یه سال بعد از اون ماجرا میکفت باورم نمیشه هنوز اون کارو کردی .منم گفتم بدتر از ایناشو‌میبینی اعصابمو بیشتر از این خرد نکن 

من صدبار پیاده کرده خودم اومدم خونه

شوهرت همچين رفتاري داره احساس مسئوليت و ... نداره بعد در انتظار بچه اي عزيز؟؟؟؟ 

اخه چرا ميخواي يكي از نسل همچين ادمي به جامعه اضافه كني؟

چرا ميخواي اونم در سختي خودت شريك كني؟؟؟ 

بچه اوردن تو اين زمونه با اين شرايط ها واقعا ظلم 

هروقت احساس كردي خيلي زندگي بي نقصي داري پاي يه نفر به اين دنيا باز كن 

به حرفام فكر كن 

اگر با شوهرت مشكل داري بچه نيار

اگر داغ دل بود ما دیده‌ایم...اگر خون دل بود ما خورده‌ایم.
منم شوهرم مادري بعد عقد از همه شنيدم بغل مادرش ميخوابه شبا انقدر بلاها سرم اورد مادرش الان داريم جد ...

شوهر من با وجود اینکه خودش میدونه مادر و خواهراش دیوونه اند به خدا روووانین خودشم میدونه ولی باز طرفدارشونه و راز داریشونو میکنه ،نمیدونم چرا واااا نمیده 

و خدایی که در این نزدیکیست...
اون که حرفاش اصلا جالب نبود. و حق نداشت چنین رفتاری کنه.  اما تو این بحث صحبت ها و بحث های خود ...

من اصلا حرف نمی‌زنم شاید باورت نشه کلی تعریفخودشو کرد گفتم منم از ته قلبم راضی نیستم که بعدم قاطی تر از همیشه شد کلا هر چیزی باب میلش نباشه کلی فوش میده خودت و بابات گوه خوردی مادر ...واخرشم میزنه من اوایل حرف میزدم الان لال لالم😭😭😭

کاش بدبختی ها یه روز سراغم نیان  
تحقیرم کنه فکر کرده کیه وقتی ازدواج کردیم یه دانشجوی سربازی نرفته بود بابام کمکش کرد بابای خودش حتی ...

بهتره دیگه سر این موضوع باهاش کل کل نکنی، چون احتمالا همسرتون از این نظر کمبود داره، 

هر وقت حرفش شد بحث عوض کن تا به تحقیر همدیگه منجر نشه

😐🤷🏻‍♀️
شوهر من با وجود اینکه خودش میدونه مادر و خواهراش دیوونه اند به خدا روووانین خودشم میدونه ولی باز طرف ...

دقيقااااااااااا دقيقااااااا اينم همينطوره 

براي من مشكلاتم. خيلي حاد بود مشاور هم ديگه تاييدش نكرد

منم حسابي قانع شدم كه جدايي بهترين راه 

اگر داغ دل بود ما دیده‌ایم...اگر خون دل بود ما خورده‌ایم.