2777
2789
عنوان

شوهرم وسط خیابون پیادم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 55 پست
بايد ميگفتي انقدر خوب بودي ميموندي ننت رو ميگرفتي خوشبختش ميكردي به غريبه خودت حيف نميكردي

حرفت حقه به خدا 

اینجور مردا باید همون مادر و خواهرشونو عقد کنن 

منم اوایل ازدواج شوهرم این کار رو باهام کرد به خاطر خواهرش

و خدایی که در این نزدیکیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم والاشمامیخوای تاییدت کنیم ولی بنظرم هردوتون مقصرین

اخه یه جوری هی میکوبه تو سرم که نمیتونستین نه بگین بهم ،شما که نمیدونی بابام ازدواجمون رو آسون گرفت اونا پررو شدن نه طلا خواست نه خرج عروسی نه هیچی بعد اینا پررو شدن یه دعوتی ساده هم نگرفتن همیشه هم خودشو بالا میگیره

کاش بدبختی ها یه روز سراغم نیان  

اصلا دیگه سوار نمیشدم و میرفتم خونه بابام تا ادب بشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
حرفت حقه به خدا  اینجور مردا باید همون مادر و خواهرشونو عقد کنن  منم اوایل ازدواج شوهرم ...

منم شوهرم مادري بعد عقد از همه شنيدم بغل مادرش ميخوابه شبا

انقدر بلاها سرم اورد مادرش الان داريم جدا ميشيم تو عقد

گفتم ميبخشمت به مادرت بلكه اروم بشه شبا كنارش باشي

نزاشت تو اين مدت بياد ديدن زنش حتي

اگر داغ دل بود ما دیده‌ایم...اگر خون دل بود ما خورده‌ایم.

در اینکه کار شوهرت اشتباه بوده شکی نیست ، ولی همون اول شما تو ذوقش نمیزدی ، میگفتی بله اینحوری نبودی که من بهت بله نمی‌دادم و.... بعد تاثیرش رو میدیدی

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
خب که چی، خواسته مثلا به چی برسه

تحقیرم کنه فکر کرده کیه وقتی ازدواج کردیم یه دانشجوی سربازی نرفته بود بابام کمکش کرد بابای خودش حتی یارانه هم نمی‌داد بهش حالا هر شده

کاش بدبختی ها یه روز سراغم نیان