2777
2789
عنوان

شوهرم وسط خیابون پیادم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 55 پست
من اصلا حرف نمی‌زنم شاید باورت نشه کلی تعریفخودشو کرد گفتم منم از ته قلبم راضی نیستم که بعدم قاطی تر ...

میدونی عزیزم... خیلی بده ولی بدون آروم آروم به اینجا رسید... 

کلا شوهرا دوست دارن عزت نفسشون رو خانمشون ببره بالا هی تعریف کنه ازشون. 

بعد اینو احتمالا نداشته که نشست خودش از خودش تعریف کرد. اونوقت شما تنها امید عزت نفسش رو که تعریف خودش از خودش بود زدی ترکوندی.

اونم اصلا کارش خوب نبود. اگه در دسترسم بود اشتباهاتشو بهش میگفتم اما الان میتونم فقط به شما کمک کنم نمیتونم با اون حرف بزنم و بفهمونم بهش که کجاهاشو باید اصلاح کنه. اما به شما میتونم بگم عزیزم. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی اومد  دنبالت جیغ وداد میکردی که مزاحمت شده ومیرفتی خونه بابات 

وقتی خودت گفتی نمیخواستمت اونم چون نمیخواسته کم بیاره ادامه داده وپای بچه ها رو کشیده وسط که بخاطر اونا تو رو نگه داشته 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
عزمزم ایشاا... بخت خوب دیگه بیاد سراغت 

برام دعا كن طاقت بيارم دم عيدي دلم داره از دلشوره ميتركه 

اصلا به بعدش فكر كنم چي سرم بياد اينده ميميرم 

اگر داغ دل بود ما دیده‌ایم...اگر خون دل بود ما خورده‌ایم.

همسر من خوش رفتاره. فقط یک بار، یک بارا باهاش بحث کردم که من از فلان چیز راضی نیستم اگه اونجوری دوست داشتی میرفتی با یکی دیگه ازدواج میکردی. 

بعد ... 

یهو جهنم شد. وسایلو انداخت داد زد. به همه چی و همه کس و به من فحش های بد داد. من خیلی خیلی ترسیدم که بهم آسیب جدی بزنه رفتم بیرون. 

این آخرین باری بود که اینطوری حرف زدم. و مطمئننم اگه چندبار این رفتارو داشتم ممکن بود از طرفش طرد بشم. 

چون دقیقا نقطه ضعف اصلی مردا که میشه اونا رو به انفجار رسوند اینه که بهشون حس بی ارزشی بدی و بگی ازت راضی نیستم. 

الان برعکس هرکار خوبی میکنه حتی کوچیک حتی اگه برا من نکرده باشه، کلی تعریفشو میکنم. 

الان بعد چند سال زندگی کاملا حس میکنم چقدر عزت نفسش بهتر شده از اول. در نتیجه حالشم خوبه و این حال خوبش دوباره به من برمیگرده. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
برام دعا كن طاقت بيارم دم عيدي دلم داره از دلشوره ميتركه  اصلا به بعدش فكر كنم چي سرم بياد اين ...

قریونت برم فقط به خدا فک کن آرامش میگیری 

من از اول زندگی همه چیز رو سپردم به خدا تو زندگی، خداییش هم هیچوقت تنهام نزاشت همش هوامو داشت.درسته سختی زیاد کشیدم از دست خانوادش ولی گذشت. اون ها هم خیلی جاها جواب بدی کردنناشونو دادن و دارن جواب پس میدن 

فقط خدا.... 

و خدایی که در این نزدیکیست...
برام دعا كن طاقت بيارم دم عيدي دلم داره از دلشوره ميتركه  اصلا به بعدش فكر كنم چي سرم بياد اين ...

برات آیت الکرسی خوندم 

خدا به دلت آرامش بده 

هر وقتی که یادت بیوفتم برات میخونم 

و خدایی که در این نزدیکیست...
برات آیت الکرسی خوندم  خدا به دلت آرامش بده  هر وقتی که یادت بیوفتم برات میخونم

قربونت برم مرسي

من شنيدم دعاي ديگران در حق ادم زود مستجاب ميشه

اگر داغ دل بود ما دیده‌ایم...اگر خون دل بود ما خورده‌ایم.
بعدشم میگه منم بخاطر بچه ها مجبورم نگهت داشتم 😭😭

اینو نگه چی بگه

چراحواستون نیست؟مطمئن باشین پیش شمااحساس حقارت و کوچیکی میکنه که اینطوری بااین رفتاراش میخوادخودشو آروم کنه