2777
2789
عنوان

شوهرم وسط خیابون پیادم کرد

1415 بازدید | 55 پست

داشتیم حرف می‌زدیم آنقدر از خود راضیه هی میگه من اینم و من اونم بابات از خداش بود دامادش بشم هیچکس نمیتونه به من نه بگه منم گفتم منکه راضی نبودم همونجا ماشینو نگه داشت گفت برو خونه بابات منم نمیخوامت پیاده نشدم هی جدی گفت برو بیرون منم پیاده شدم صد متر رفتم جلو اومد دنبالم و فوش داد که بیا سوار شو منم مجبور شدم بعدم زد تو سرم که تو مغروری شما بودین پیاده نمیشدین😭😭😭😭😭

کاش بدبختی ها یه روز سراغم نیان  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راتو کج میکردی میرفتی خونه بابات 

بیاد اونجا پدرت حالش جا میاورد 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

شوهرت چیزی مصرف نمیکنه؟!

من بودم صد سال سیاه سوار ماشینش نمیشدمـمیگفتم برا خودت عقده ای ندید بدید 

عیی مردم چقد حارر شدن 

بگو روت بروم باز بشه فردا حتما میخایی بگی منکه نیومدم خاستگاریت خودت خاستی اره!؟چه پرو اینقدر رو ندید بهشون

اسی بگو دیر نیست برو پیش کسی که لیاقتت داره مهریه و حصانت بچه ها رو بده به سلامتتتت

بگو اخه انقده خوبی رو زمین نمیمونی بچه ها رو هم بده جلو دست و پا و جذبه نداشته ات نگیرن

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......