2777
2789
عنوان

خدایی چه حرکت خزی هس هرکی طلا نداره میگه طلا خزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2752 بازدید | 86 پست
هرچیزی که افراط وبی نظمی توش باشه زشته از طلا گرفته تا لباس و ماشین ودکورخونه ....اگه سه تاالنگوی خا ...

من خودم عاشق پرسینگم ولی حتی از اونایی که تو پرسینگ زدنم زیاده روی میکنن هم خوشم نمیاد همه چیز به اندازش قشنگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طلا دوس دارم ومیخرم استفاده نمیکنم فقط جشن خدایی استاد ودکتر دیدی النگو بندازه من خالم پیره ثرو ...

حالا کی گفته دکتر و ایتاد دانشگاها شیکن؟ 

النگو و دستبند انواع متفاوت داره اگه زیاد باشه خوب نیس و هر کس به سلیقه خودش هر جور دوس داره میخره 

خب طلا لینا کلا برای چشن و مجالسه دیگه 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

هر کی میگه چیپ و بی کلاسیه ایشالله جاریش برا عید اینو بخره بندازه دستش تا بی کلاس باشه 😂😂😂

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

خوب عزیزم سلیقه ها متفاوته! شما به نظرت النگو خوبه، به نظر من هم خیلی خیلی خزه! النگو دارم؟! نه! چرا؟ چون از نظر من خزه. با پول یه دستبند جواهر با ارزش میشه از مچ تا ارنج النگو خرید😅

هر کی میگه چیپ و بی کلاسیه ایشالله جاریش برا عید اینو بخره بندازه دستش تا بی کلاس باشه 😂😂😂

من ناراحت نمیشم بخدا برادرشوهرم برای جاریم یه انگشتر سنگین خریده بود من چقدر ازش تشکر کردم🤕

ما هر چی پول و طلا داشتیم دادیم خونه و ماشین خریدیم بعد بریم شهرستان همسرم همه فقط به طلا نگاه میکنن ...

عزیزم داری میگی شهرستان‌...چه توقعی داری ازشون همونی ک از قدیم دیدنو باور دارن با کلاسای واقعی اره با جواهر ب همدیگه پز میدن ولی هیچوقت طلارو نشونه باکلاسی نمیدونن این چیزا واسه همون پایین شهر و دهاتاس وگرنه الان دغدغه جامعه همون خونه و ماشینه و نهایت اینک یه ایفون دستت باشه و یه ساعت مارک واسه همه تهه کلاسه ولی شما دستاتو پر طلای زرد کن تا ارنج برو یه پاساژ تو تهران مثل اوپال و کوروش...ببین مردم چجوری نگات میکننو میخندن الان دیگه استانداردا تغییر کرده گذشت اون دوره

اوکی ولی من زیاد دیدم عروسای دهه هشتادی که دستشون پره طلاس

عروس دهه هشتادی بودن باکلاسه؟؟؟؟؟

این عروس خانوم اپل بگو ببینم تحصیلاتش چیه ؟برای کدوم منطقه است پ خیلی چیزهای دیگه 

والا اگر یک دختر دهه هشتادی بدون تحصیلات ازدواج کرده باشه منظورم کودک همسری هست وگرنه ممکنه یک خانوم هشتادی الان ۲۲ ساله باشه منظورم اون دخترهای کم سن هستن اصلا با کلاس که نیستن خیلی هم بی کلاس محسوب میشن

حالا کی گفته دکتر و ایتاد دانشگاها شیکن؟  النگو و دستبند انواع متفاوت داره اگه زیاد باشه خوب ن ...

من دورو برم دکتر زیاده نه دکتر استاد باکلاس نیست پس کی باکلاسه🙄دندون پزشک پول درمیاره باپول یه ماهش میتونه کلی النگو بخره دیگه نمیخره چون به تیپش نمیخوره .

منم گفتم خودم طلا میخرم ولی  خاص نه فقط واسه چش دراوردن

کسی که داره نیاز نیست توچشم کنه ولی دیدم واقعن جای بدمیشینه دوتا دستشو النگو شش تایی 🤣شیک باشه یه چیزی انقدر زشت