2777
2789
عنوان

خدایی چه حرکت خزی هس هرکی طلا نداره میگه طلا خزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2751 بازدید | 86 پست
من دورو برم دکتر زیاده نه دکتر استاد باکلاس نیست پس کی باکلاسه🙄دندون پزشک پول درمیاره باپول یه ماهش ...

خب دیگه نگین النگو یا طلا زشته

خوشگلشم هست 

مهم نیس پولدار باشی دکتر باشی یا چی شیک بودن سلیقه میخواد بعضیا ذاتا شیک پوشن حتی اگه زیاد پولدار نباشن 

منم بالا گفتم که وقتی یکی شش تا النگو پهن کنار هم میندازه زسته 

من خودم ۴تاالنگو دارم که ۱۰تا هم بندازم اندازه ۳ تا النگوی پهن اینا نمیشه 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
اونروز خاله جاریمو دیدم هردودستش النگو ۶تایی انداخته بود

جاری من ۱۰ تا النگو و یه تکپوش خیلی بزرگو یه ساعت پهن رنگ طلاییو همرو باهم دائممم دستشه یکیم میبینه سریع دستاشو نشون میده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین منم طلاهامو دائم نمیندازم ولی واقعا قبول کن کسیک تا ارنج دو دستشو پر النگوی زرد میکنه و دستاش و ...

واای دقیقا حرف منو زدی یکس از همکلاسیای دانشگام برای جنوب بود و این یکسره باحقوقش برای خودش بقول تو تک پوشای گل گلی میگرفت تو کل دانشگاه انگشت نما بود تازه جالبه به منم میگفت بنظر ما خیلی عیبه دختر طلا نندازه انگار فقیره اگر نداری من برات کادو بخرم حالا منم دقیقا اسمارت واچ چهل تومنی دستم بود همینجوری هاج و واج مونده بودم 🤣

آی گفتی اسی بخصوص تاپیک عروسایی که یه عالمه طلا خونواده داماد براشون میخرن و میان پست میزارن اه چقد ...

چی میگی عزیطم ؟ مگه دهه هفتم هجریه که تنها سرمایه رو در طلا میدونی ؟ بقول یکی همینجا الان یه اپل واچ صدتومنه به روز هم هست بله اینکه مثل مد پنجاه سال پیش بگردی خزه البته که مادر من همون پنجاه سال پیش از سن کم کارمند بود و نسبت به همسناش پولدارتر بود ولی اینجوری طلا خز نمینداخت یه ساعت سوسیسی شیک با سرویس نازک میذاشت همیشه تو ادارش 

چی میگی عزیطم ؟ مگه دهه هفتم هجریه که تنها سرمایه رو در طلا میدونی ؟ بقول یکی همینجا الان یه ا ...

😑😑😑😑😑

حالا مثلا یه خانم به جز طلا سرمایش چی میتونه باشه؟؟ 

نود درصدشون که شوهراشون نمیزاره برن سر کار 

لابد میخواین بگین درستش اینه که سر کار برن و پس انداز داشته باشن و .....، بله این چیزا واقعا درسته ولی در واقعیت چیز دیگه ای میبینیم ما 

مهریه هم که من ندیدم کسی بگیره مگر سالی دوتا سکه 

حالا شما بگو سرمایه یه زن چی میتونه باشه جز طلا؟؟  بعدم اون چیزی که من گفتم رسم و رسومات بعضی مناطقه که روز عروسی یه عالمه طلا برا عروس میخرن، حالا میخاد مد پنجاه سال پیش باشه یا پونصد سال پیش

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
😑😑😑😑😑 حالا مثلا یه خانم به جز طلا سرمایش چی میتونه باشه؟؟  نود درصدشون که شوهراشون نمیزا ...

شاید تو جامعه ای که شما هستی نود درصد خانما سر کار نمیرن ماکه ت. همه فامیل از مادربزرگامون همه شاغل بودن و خونه و زمین برای خودشون سرمایه دارن همون خانم که میگی اگر طلاشو میفروخت ده سال پیش یه اپارتمان میگرفت الان قیمت اپارتمان ده برابر شده بود و قیمت طلاهاش مثلا پنج برابر بهرجال ایران کشور پر جمعیتیه با فرهنگای مختلف خیلی جاها بقول شما هنوز فرهنگ بدوی دارن 

شاید تو جامعه ای که شما هستی نود درصد خانما سر کار نمیرن ماکه ت. همه فامیل از مادربزرگامون همه ...

بله عزیزم بافرهنگایی مثل شما همه جا پیدا نمیشه متاسفانه 😒

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗