2777
2789
عنوان

خدایی چه حرکت خزی هس هرکی طلا نداره میگه طلا خزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2752 بازدید | 86 پست
خب وقتی تو تحمیل نکردی تو تاپیکم چیکارمیکنی خودت یقه خودتو گرفتی

چی بگم حق با شماست🤗

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ممکنه بدل استفاده کنند  من خودم کل طلاهام تو صندوق امانت بانک هست نسبتا هم طلا زیاد دارم ب ...

خب بنظرم شما از ترس سرقت یا گم کردن نمیندازین 

حالا چه فرق داره طلای شیک که بهتر از بدله که رنگ و روش هم زود سیاه میشه

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
من ناراحت نمیشم بخدا برادرشوهرم برای جاریم یه انگشتر سنگین خریده بود من چقدر ازش تشکر کردم🤕

تو دیگه اشتباه میزدی 😂😂😂

تو چرا تشکر میکردی؟؟؟ 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
منم پول داشته باشم طلا میگیرم پس انداز میکنم ولی خدایی خیلی مسخرس دستاشونو شبیه لوله بخاری میکنن

شمادرست میگی من کلیت جریان رومیگم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اپل واچم چون بقیه میبینن باکلاسه از نظرت عزیزم 

چون تو کل جهان محبوبه و شناخته شدست بروزه و سال بسال بروز رسانیش میاد و کلی استفاده داره دائم سلامتیتو ضربان قلبتو فشار خونتو میزان تحرکو خوابتو کالریتو همیچو برات میگه و کامل بکار میاد من خیلی راضیم طلاهامم مونده تو جعبه گذاشتم خونه مامانم ک خودم نیستم دزد نزنه از خونه 😂😂 اونم مردم میبینن اگ بندازم پس واسه چی اونو نمیگم بنظرت

میگم که جو گرفته بودتم😂ولی خدایی خوشحال شدم براش طلا گرفته بود از رابطه ی خوب زن و شوهرا خیلی ذوق م ...

تو برا بقیه میخای ان شالله خدا برا شما دوچندانشو بخاد 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
عروس دهه هشتادی بودن باکلاسه؟؟؟؟؟ این عروس خانوم اپل بگو ببینم تحصیلاتش چیه ؟برای کدوم منطقه است پ ...

نگفتم باکلاسه گفتم طلا دارع و جوونه پیر و قدیمی نیس بگید حتما تو زمان قدیم زندگی میکنه عجبا

خب بنظرم شما از ترس سرقت یا گم کردن نمیندازین  حالا چه فرق داره طلای شیک که بهتر از بدله که رن ...

من از ترس سرقت گذاشتم بانک اما به خاطر سرقت نیست که نمیندازم دلیلش چیز دیگه ای هست 

من طلاهام رو‌تو دوره های زمانی متفاوت خریدم سرویس سنگین هم دوتا دارم اما مدلش قدیمی شده بخوام طلام رو به روز و شیک بکنم کلی الکی مزد ساخت باید بدم بخوام همون طلاها رو‌بندازم‌خوب قدیمی میشن و به استایلم نمیخورن برای همین میرم ست بدل میخرم 

بعد هم کمی رنگش رفت میندازم دور جدیدش رو‌میخرم 

بهترین و‌شیکترین کارها انفاقا تو بدل هست الان بدبخت برند دارن که عمرا طلا به اون شیکی نمیتونه باشه 

تو لباس هم خوب میشینه

ما که نگفتیم طلا بده ‌ولی کلاسی هست گفتیم یک عالمه النگو انداختن شیک نیست همین

تا حدودی نه اینکه تا یکی طلا میندازه طرف اه اه وپیف پیف کنه درحالی که طلاش خیلی خوبو مناسبه 

ببین ب مدلشم بستگی داره ب شخصه اگ سفید و ظریف باشه بدم نمیاد ولی یچیزی مثل این عکسی ک فرستادنو مفتم بدن من دست نمیکنم