2777
2789

اگه میخوای منظم بری کلاس و میتونی بیشتر هزینه کنی آزاد

اگه میخوای هزینه ها کم بشه و کلاسها رو هم کامل نری پیام نور

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره چ انتظاراتی داشته باشی اگر پیام نور مرکز باشه خوبهمن خودم دو ترم پیام نور مهندسی کامپیوتر ...

بخاطر هزینه موندم آزاد خیلی زیاده خانوادم توانشو ندارن

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️
خب پزشکی بخون از نظر من پزشکی خیلی خفن تره (این نظر منه ، هر کسی نظر خودشو داره)

من امسال کنکور ندادم پارسال دادم اونم میگن نمیتونی انتخاب رشته کنی چون امسال شرکت نکردی با سوابق انتخاب رشته میکنم

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️
خب پزشکی بخون از نظر من پزشکی خیلی خفن تره (این نظر منه ، هر کسی نظر خودشو داره)

خب اگرپزشکی‌ سراسری قبول میشد  سراغ!دانشگاه آزاد و پیام نور می‌گرفت/:

مگه پزشکی  هر کسی میتونه قبول بشه این همه رقابت و پشت کنکوری داریم  و سهمیه داریم 

خیلیا علاقه به پزشکی دارن

من امسال کنکور ندادم پارسال دادم اونم میگن نمیتونی انتخاب رشته کنی چون امسال شرکت نکردی با سوابق انت ...

منم میخوام با سوابق انتخاب رشته کنم ولی موندم مهندسی پیام نور یا آزاد برم یا دولتی ریاضیات کاربردها 

پیام نور شهریش مشکلی ندارم ولی ازاد خیلی زیاده 

و ریاضیات کاربردها رشته مورد علاقمه ولی نمیدونم چیکار کنم

من شنیدم پیام‌نور مدرکش معتبر نیست و از طرفی فارغ‌التحصیل شدن ازش خیلی سخته ، درسته دوستان یا نه؟

کلا معایباش چیا هستن ؟ ممنون میشم اگه اطلاعات درستی دارید در میون بزارین

من دو ترم پیام نور خوندم برنامه نویسی کامل یاد گرفتم بستگی داره پیام نور کجا بخونی

ببخشید یه سوال اگه کلاس های حضوری رو ثبت نام کنی 

میتونی مثل دانشگاه روزانه بری سرکلاس یا فقط پنجشنبه ها و جمعه ها کلاس دارن ؟

دورگردون گردوروزی برمراد ما نرفت دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور