2777
2789
عنوان

خدایی چه حرکت خزی هس هرکی طلا نداره میگه طلا خزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2751 بازدید | 86 پست

آی گفتی اسی

بخصوص تاپیک عروسایی که یه عالمه طلا خونواده داماد براشون میخرن و میان پست میزارن اه چقد چیپ و بی کلاس و فلان 

برو عاااامو اینهمه طلا رو به ادم بدن کجاش چیپ و بی کلاسیه؟؟ خب بگو من ندارم ولی ایشالله ایشون مبارکش باشه چرا دیگه طرفو میکوبین 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
حالا نمیگیم خز اما خوب النگو شیک نیست دیگه      شما یک استاد دانشگاه نمیبینی النگو ...

اره طلا نمیندازن زلم زیمبو بدل استفاده میکنن😂😂

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین منم طلاهامو دائم نمیندازم ولی واقعا قبول کن کسیک تا ارنج دو دستشو پر النگوی زرد میکنه و دستاش و ...

ما هر چی پول و طلا داشتیم دادیم خونه و ماشین خریدیم بعد بریم شهرستان همسرم همه فقط به طلا نگاه میکنن ننداخته باشی میگن بیچاره هیچی طلا نداره نمین که با این سنشون خونه و ماشین تونستن بگیرن ولی یکی که مستاجره تا آرنج طلا داره همه به به و چه چه میکنن اونجا فقط طلا ملاکه

شما کلاسو تو دکتر استاد میبینی عزیزم خب اوناییم که النگو میندازن کسایی که ظریف دارنو خز بدونن؟

کلاس رو‌تو دکتر ‌‌استاد نمیبینم اما به هر حال هر گروهی به همدیگه میتونند بگن خز که هیچکدوم هم درست نیست اما واقعیت مشخصه دیگه به هر حال وقتی میری تو یک جمع خیلی خاص همه پولدار و تحصیلات بالا بعد میبینی یکنفر النگو ننداخته بعد بری حالا تو جمع دیگه ای که مثلا بگم من یکبار با مامانم رفتم سفره خونه همسایه اونم چون اصرار کرده بود دخترهاتون رو بیارین باهم باشن حالا همه خانم‌های پا به سن گذاشته بودن همه هم کلی النگو داشتن 

خوب تو خودت بگو کدوم شیکتره 

اره خب بعضیام یا ندارن یا کلا ظریف پسندن تا یکی طلا میندازه خز میدونن از نظراوناییم که طلا دارن اینج ...

مامان من کلیییی طلا داره ولی همیشه ی حلقه میندازه برای مراسمی جایی هم ی ست شیک 

بنظرش آدمایی هم ک دستشونو شبیه لوله بخاری میکنن خزن

بخصوص برای ی خانم جوان

طلا داشتن خیییلی هم خوبه ولی طلای شیک بندازی خیلی بهتر از تک پوش های تخم مرغی و زرده

من طلا دوس دارم ومیخرم استفاده نمیکنم فقط جشن خدایی استاد ودکتر دیدی النگو بندازه من خالم پیره ثرو ...

اره من رفته بودم آرایشگاه یه زنه بود شوهرش نمایشگاه ماشین داشت باورت میشه شش تا النگو پههن انداخته بود دستش دختره گفت این چیه آخه دلت برا خودت بسوزه خفتت کنن زنده میخندید خب این آدم هم نادونه هم خزه هم بیسواد ک اوضاع جامعه رو نمیدونه 

قرارم نیس سلیقه ی همو بهم تحمیل کنن 

عزیزم کی بهت تحمیل کرده خو برو یقه همونو بگیر😆

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
کلاس رو‌تو دکتر ‌‌استاد نمیبینم اما به هر حال هر گروهی به همدیگه میتونند بگن خز که هیچکدوم هم درست ن ...

اوکی ولی من زیاد دیدم عروسای دهه هشتادی که دستشون پره طلاس

هرچیزی که افراط وبی نظمی توش باشه زشته از طلا گرفته تا لباس و ماشین ودکورخونه ....اگه سه تاالنگوی خاص یا یه دستبند شیک بندازی خیلی هم زیباست اما بخوای شیش النگو وسع تاتکپوش و...بندازی خب قشنگ نیست توی لباسم بخوای از هفتاد تا رنگ و....استفاده کنی یا ماشین تو هر چی ذم دستت میاد آویزون کنی از چراغ و....زشته تعادل و سادگی اصل زیباییه 

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود 

اره طلا نمیندازن زلم زیمبو بدل استفاده میکنن😂😂

بله ممکنه بدل استفاده کنند 

من خودم کل طلاهام تو صندوق امانت بانک هست نسبتا هم طلا زیاد دارم به جز حلقه ام و یک زنجیر خیلی ظریف تو گردنی ام اگر بخوام زیورالاتی تو مراسم استفاده کنم از بدل استفاده میکنم اونم دلیل دارم براش