2777
2789
عنوان

به حق همین شب میشه بیاید داستانمو بگم دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 13672 بازدید | 384 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی چی شد از دیشب همش به فکرتم پیام نداد

سلام ن پیام نداد ولی استوری گزاشت استوریشو نگاه نکردم ولی تو واتساپ ک شماره مامانمو ذخیره کرده وضعیتشو نگاه کردم عکس خودشو گزاشته بود خیلی هم حالش خوب بود میدونم نباید وضعیتاشو نگاه کنم دیگه نگاه نمیکنم 

اول از استوریاش شروع کردم نگاه نکردم دیگه وضعیتاشم نگاه نمیکنم 

بچه ها از اخرین چتمون دوروز میگذره 

البته چت دعوا بود منم اول پیام دادم 

دیگه از اون ب بعد پیامی ندادیم 

من تنهاییمامو کشیدم 

زجرامو کشیدم 

گریه هامو کردم 

....

فقط الان منتظرم که بیاد 

هیچ خبری از خودم نمیدم 

حرفاتون خیلی کمکم کرد ممنونم از همتون 

بیو گرافیمو پاک کردم 

پروفایلمو عوض کردم 

استوری وضعیت نمیزارم اصلا 

ولی خودش میدونه با پیج فیک تو اینستا فالوش کردم ولی نمیدونه پیجم چیه 

دیگه وضعیتا واتساپو نگاه نمیکنم 

اگه زنگ بزنه جواب نمیدم تا چندبار زنگ زد خوب اونوقت باهاش حرف میزنم 

خدایا کمکم کن 

بچه ها از اخرین چتمون دوروز میگذره  البته چت دعوا بود منم اول پیام دادم  دیگه از اون ب ب ...

افرین دختر قوی،، منم همش بیادتم تو اشپزخونه در حال اشپزی در حال ظرف شستن انشاله ب عشقت برسی بحق صاحب الزمان،، راستی معامله با خدا هم خوب جواب میده یه کاری رو مرتب انجام بدی یا ی گناهی ترک کنی ،،قران بخون ب نیت اینکه دلش مهربون شه دوباره بیاد سمتت

افرین دختر قوی،، منم همش بیادتم تو اشپزخونه در حال اشپزی در حال ظرف شستن انشاله ب عشقت برسی بحق صاحب ...

ممنونم ایشالا توهم به حاجتت برسی اره قران میخونم چله برمیدارم زیارت عاشورا میخونم دیگه سعی میکنم گناه نکنم خدایا کمکم کن 

یوسف گم گشده باز آید به کنعان غم نخور.

نمیخوام ضد حال بزنم ولی منم ب عشقم نرسیدم 

درد عشقی کی من کشیدم خدا نیاره سرکسی 

ناراحت نباش اسی خدا خودش میدونه واست چی بسازه بسپر ب خودش💟بسپر ب خودش منطقی باش پاشو وایسا محکم و صبور و قوی مگه چیشده توکل کن ب خدا از خودش بخواه که در دادنش نعمت و در ندادنش حکمتی نهفتس.