2777
2789
عنوان

به حق همین شب میشه بیاید داستانمو بگم دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 13671 بازدید | 384 پست
یوسف گم گشده باز آید به کنعان غم نخور. نمیخوام ضد حال بزنم ولی منم ب عشقم نرسیدم  درد عشقی کی ...

الان که پیامتو دیدم گفتی یوسف... یکم اروم گرفتم 

ممنونم ازت ایشالا به هر حاجتی که میخوای برسی من دیگه خیلی سختی کشیدم بازم صبر میکنم 

ممنونم از همتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایکم کنید صفحه چهارم

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

نمیشه برید باطل کنید طلسمو؟ 

ایشالله ب حق این شب ب هم برسید و خوشبخت شید🤍🥺

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

الان بهش پیام دادم پیاممو نخونده هنوز دعا کنید برام اشتی کنیم دعا کنید باهم ازدواج کنیم شب و روزم شد ...

عزیزم به خدا بگو اگر این ازدواج به خیر و صلاح منه برام جورش کن.به زوووور از خدا چیزی نگیر عزیزم.باشه که ده ساله دیگه به حرف من برسی.ولی اون موقع خیلی دیره

اسی اگه میخوای استوریشو ببینی ولی اون نفهمه یو‌ واتساپ نصب کن تنظیمش میکنی استوریشو میبینی واسه اون ...

اخه شماره خودم هایده ولی شماره مامانم که وضعیتشو میاره اگه حذفش کنم دیگه نصب نمیشه 

فعلا نمیبینم ببینم چی میشه