2777
2789

وضعیت مالی ما اوکیه اما شوهرم خیلی ذهن فقیری داره

امروز قصد داشتم دستشویی کوچولو که بچه تو جیش میکنه رو بندازم دور چون دیگه بزرگ شده بلد جیش کنه

گیر داده میخوام بزنم تو دیوار بفروشم 😳😳

اعصابم خورد شد گفتم چقدر حال بهم بزنی تو 😑☹

حاضره وسیله بپوسه و خراب شه نه هدیه بده نه دور بندازه 😖😖

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
اینجور مورد ها رو اصلا مطرح نکن .کار خودتو بکن .کم کم اونم یاد میگیره

انداخته بودم تو تراس ببرم بندازم بیرون برداشته آورده داخل خونه

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا وقتی زد توی دیوار و چند نفر زنگ زدن مسخرش کردن یا هیشکی زنگ نزد کم کم خودش درست میشه

آخه تنبل هم هست نمیزنه تو دیوار فقط دلش میخواد نندازه دور

یه فرش رو زد تو دیوار پیرزن زنگ زد التماسش کرد یک ریال تخفیف نداد فرشو نداد موند انباری پوسید 😔😔

آخه تنبل هم هست نمیزنه تو دیوار فقط دلش میخواد نندازه دور یه فرش رو زد تو دیوار پیرزن زنگ زد التماس ...

شوهر من ی ذره گوشت ته غذا میمونه نمیذاره بندازم دور میگه میخورن نمیخوره میریزم دور بینه میزنم دور دعوا را انداخت بیا بین 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست