2777
2789
عنوان

ابلاغيه اجراي مهريه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10465 بازدید | 72 پست
بنظرم به دستش نرسيده خبري نيست اخه

به دستش رسیده واکنشی نشون نداره .. زمانی که میرید شکایت میکنید اول خودشون ثبت نام ثنا میکنند بعدش شکایت شما ثبت میشه .. اس رفته رو گوشیش خودش میره دفتر الکترونیک قضایی ابلاغیش رو میگیره .. فقط عکس العملی نشون نداده همین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلتون چیه که میخاین جدا بشین 

بگو مشكلتون چي نيست هربدي كه فكرش كني هم خودش هم خانوادش دارن مشكل اخلاقي رفتاري شعوري 

خساست

وابستگي و اطاعت بي چون و چرا از مادرش

مادرش به رنگ موي من رنگ لباسم ريز به ريز مراسم عقد دخالت كرد همه مراسما بايد طبق نظرر و سليقه اون ميشد حتي عكس و فيلم و اديتشون

اگر داغ دل بود ما دیده‌ایم...اگر خون دل بود ما خورده‌ایم.
اره بخدا منم نشستم نشستم گذاشتم دم عيدي مهر ميخواستم برم دنبال اينكار يكي از اقوام فوت شدن نشد وكي ...

اون که وکیل نیست دنبال کارات بره اون فقط راهنمایی میکنه اگه باکره باشی نصف مهریه بهت تعلق میگره 

شما باید بری دفتر قضایی اونجا شکایت کنی بعدشم بری دادگاه اینکه فایده نداره، ولی اگه چیزی بنامش نیست ...

نه مثل اينكه تازگيا ثبت اسناد اقدام ميكنن

اشكالي نداره فقط ميخوام مادرش سكته بزنه خيلي پول دوسته هزاري با منجنيق ميزنه همون يه ميليون بده جلوش اتيش بزنم سكته ميكنه دو طايفه از دستش راحت بشن

بگو مشكلتون چي نيست هربدي كه فكرش كني هم خودش هم خانوادش دارن مشكل اخلاقي رفتاري شعوري  خساست ...

خب برین مشاوره بعدشم شوهرت چیزی نداره که میخای مهریه بگیری اگه چیزی بنام باباش باشه میتونی توقیف کنی

شما گوشیش هم میتونی توقیف کنی ولی سیمکارت گوشی فایده نداره یعنی ارزشی نداره

شما بگو يه هل پوك نميدوني اينا چقدر گشنه و گدا بودن

خيلييييييييييي هزاري روي زمين ميديدن خوشحال ميشدن از زمين برميداشت مادرش تا يكساعت شارژ بود 

حالا فكر كن گوشي يا سيم كارتش توقيف بشه بگو اصلا صد هزار تومن 

خب برین مشاوره بعدشم شوهرت چیزی نداره که میخای مهریه بگیری اگه چیزی بنام باباش باشه میتونی توقیف کنی

بابام كلي فرستادمون مشاوره هيچ درست نشدن 

تازه ميگفت تا اخرش مشاورا رو بابات حساب ميكنه بريم نميكنه نريم ديگه

يه هل به نام باباش نيست همه چيزز به نام مادرش شايد اونم يه سيمكارت به نامش باشه

نه مثل اينكه تازگيا ثبت اسناد اقدام ميكنن اشكالي نداره فقط ميخوام مادرش سكته بزنه خيلي پول دوسته هز ...

ثبت اسناد هم میشه ولی دادگاه محکم تره، ثبت اسناد هرکی هرکیه برای دادگاه باید شاهد ببره مدرک ببره روش مطالعه میکنن ثبت اسناد مدرک ببره اصلا تحقیق نمیکنن راحت قبول میشه 

چند وقت عقدین؟

يكسال و نيم تو اين يكسال و نيم نميزاشت بياد شوهرم خونمون 

ماهي يكبار ميومد دم در سوارم ميكرد ميرفت دور ميزد ميومد دم در پيادم ميكرد

تو اين يكسال نيم ٥ بار اومد خونه ما اونم با التماس من 

منم همش ٣ بار يا ٢ بار رفتم خونشون خيلي بد ذات بودن

به دستش رسیده واکنشی نشون نداره .. زمانی که میرید شکایت میکنید اول خودشون ثبت نام ثنا میکنند بعدش شک ...

از اولم همينجووري بيغ بود شايدم همينطوره 

ثبت اسناد هم میشه ولی دادگاه محکم تره، ثبت اسناد هرکی هرکیه برای دادگاه باید شاهد ببره مدرک ببره روش ...

اي واي من جدا؟؟؟؟ 

بايد برم وكيل بگيرم پس اين مرد حاليش نبود

ميگفت دادگاه بري بايد چقدر هزينه كني بيايد اينجا ال ميكنم بل ميكنم 

رفتنه مشاوره عوض نشد؟

واي واي نگم برات اصلا عوض نميشه فقط مادررررش خداي زندگيش راهنماي زندگيش چراع روشني بخش زندگيش مادرش

ميگم يكسال و نيم عقد هستيم نيومده منو ببينه اونقدري به حرف مادرش از روزيكه عقد كرديم تا يكماه نه زنگ زد نه اومد 

بدترين افت زندگي مشترك مرد ننه ايه