2777
2789
عنوان

ابلاغيه اجراي مهريه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10463 بازدید | 72 پست

عزیزم برای مهریه اول نیری دفتر ازدواجی که عقد ذو ثبت کردین و اونجا سردفتر نامه میزنند به اداره ثبت اسناد قسمت اجراییه، اگر مالی داشت توقیف میکنند اگر هم مالی نداشت به سردفتر اعلام میکنند و با وحود نداشتن مال شما دادخواست مطالبه مهریه میدی و مهریه میگیری، در مورد طلاق گرفتن هم بنظر من وکیل ماهر و حاذق بگیرید، چون خیلی از مردها تو این مواقع حسابی همسرشون رو اذیت میکنند و درنهایت زن برای طلاق گرفتن بیخیال همه چی میشه، امیدوارم خیر باشه براتون

عزیزم برای مهریه اول نیری دفتر ازدواجی که عقد ذو ثبت کردین و اونجا سردفتر نامه میزنند به اداره ثبت ا ...

خيلي ممنونم از وقتي كه گذاشتيد و توضيح دادين 

درسته من رفتم دفتر ازدواجي كه ثبت كرده بوديم نامه هارو زدن 

بعدم رفتيم اداره ثبت اسناد يسري روال طي كرديم 

بعدش گفته برو سامانه نوبت بگير نميشه

بنظرم بهتره وكيل بگيرم چون اين سر دفتر خيلي گفت من بلدم بلدم طلاقت و مهرت با هم ميگيرم ديگه سراغ وكيل نرفتم اشتباه كردم شنبه. ميرم دنبال وكيل و چون حق حبس دارم حكم عدم تمكين نميتونه بگيره

اگر داغ دل بود ما دیده‌ایم...اگر خون دل بود ما خورده‌ایم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خيلي ممنونم از وقتي كه گذاشتيد و توضيح دادين  درسته من رفتم دفتر ازدواجي كه ثبت كرده بوديم نام ...

عزیز حق حبس خیلی مسیله ها و شرایط داره ، حتما با یک وکیل مشورت کنید، چون طلاق گرفتن از طرف زن با این قانون سخته، امیدوارم براتون خیر واقعی و مطلق رقم بخوره

عزیز حق حبس خیلی مسیله ها و شرایط داره ، حتما با یک وکیل مشورت کنید، چون طلاق گرفتن از طرف زن با این ...

اي واي بمن گفتن چون دختر جدايي راحت انجام ميشه

گفتن از طريق ندادن نفقه اقدام ميكنيم هفده ماه بيشتره كه نفقه نداذه 

البته بهم گفتن فعلا حرفي از طلاق نزن فقط مهريه رو بزار اجرا و صبور باش

اي واي بمن گفتن چون دختر جدايي راحت انجام ميشه گفتن از طريق ندادن نفقه اقدام ميكنيم هفده ماه بيشتره ...

نگران نباش عزیزم، درسته از طریق نفقه ندادن میتونید طلاق بگیرید، بخاطر همین بنظر من اگر مصمم برای طلاق هستید، برید با وکلای خوب و ماهر مشورت کنید، در نهایت کارتون رو به وکیل بسپارید، چون خودتون بخواهید برید، دیدن همسرتون و رفتارهاش شمارو خیلی اذیت میکنه

نه برعكس بدتر ميشه لج ميكنن ميگن مهر ببخش تا طلاقت بديم دختر اصلا غصه نخور رفتم تا حدودي تاپيك هات ...

دیدگاهت اشتباه عزیزدلم 

اینو خانومی داره برات مینویسه ک ۱۲ ساله زندگی مشترک داره و هزاران هزار بالا پایین  دیده

خداروشکر کن ک الان متوجه شدی 

اگر میرفتین زیر ی سقف هر روز آروزی میکردین کاش برمیگشتین ب عقب 

مردی ک اختیار از خود نداره همون بهتر ک وره دل مامانش بشینه 

حرف همسایه و خاله و عمو برات اهمیتی نداشته باشه 

حرف همیشه بوده و هست مهم خودتی و حاله دلت 

نذار این شکست از پا درت بیاره

نذار روحیتو از دست بدی 

شما ن اولین خانومی هستی ک میخوای جدا شی ن آخریش

زندگی مشترک وابستگی های بیخودی بوجود میاره عین من ک ۲.۳ ساله میخوام جدا شم اما دلشو ندارم همش دارم خودمو گول میزنم 

در صورتی ک من ن همسرم این مشکلات هایی ک گفتین رو داره ن خانوادش

ن برامم حرف کسی مهمه

من با خودم نمیتونم کنار بیام ک تا الان موندم

برات بهترین ها رو آرزو میکنم و امیدوارم این مرحله رو پشت سر بذاری

چقدر زیبایند آنان ک از ریشه خوبند:)
دیدگاهت اشتباه عزیزدلم  اینو خانومی داره برات مینویسه ک ۱۲ ساله زندگی مشترک داره و هزاران هزار ...

سلام ممنون از وقتي كه اختصاص داديد

درست ميفرماييد كاملا الان وقت تصميم درست و نهايي اگر برم وارد زندگي بشم صدمات بيشتري ميبينم 

خيلي سخته خيلي ولي بايد طاقت بيارم 

ممنون از پيام پر از دلگرمي و اميدت🌺🌺🌺

سلام ممنون از وقتي كه اختصاص داديد درست ميفرماييد كاملا الان وقت تصميم درست و نهايي اگر برم وارد زن ...

خواهش میکنم عزیزم

امیدوارم خوش خبری برگردی و مِن بَعد تاپیک های خوشحالیتون رو بیینم

چقدر زیبایند آنان ک از ریشه خوبند:)
خواهش میکنم عزیزم امیدوارم خوش خبری برگردی و مِن بَعد تاپیک های خوشحالیتون رو بیینم

انشالله خدا از دهنتون بشنوه 🌺🌺🌺🌺🌺

واقعا؟

يچيزي مثل يه دوست يه خواهر بهت ميگم 

حسي كه الان داري بي تابي و دلتنگي منم تو ماهاي اشنايي داشتم تو يكسال اشنايي خاستگاري فهميدم يه بدي هاي دارن ولي دلم نميومد بهم بزنم

فكر ميكردم تو ازدواج با اين ببخشيد ريدن برام

رفتم خوردم از جلوم زياد اومد دارم برميگردم