دوست پسرم بود چند ماه باهم بودیم بمن نگفته بود ازدواج کرده ،خلاصه کات کرده بودیم و من دیروز عکسِ همسر و دخترش رو دیدم اصن شوک شدم ک خدا من چقد احمق بودم
ب زنش پیام دادم همه چیو گفتم گفتم بیشتر حواست ب شوهر دختر بازت باشه
منم میگمانتقام بوده نه خیرخواهی ... ولی مردان هرمس مثلا خیلی راحت میتونن با دخترها وارد ارتباط بشن ...
دسته و اونمرد باید متعهد به زن و بچه اش میبود..و حالا باید تقاص پس بده ...من که هیچ وقت دوست ندارم یه بازیچه باشم و برام تو زندگی فیلم بازی بشه ...صددرصد اگه بدونم مرد متاهلی داره همچین غلطی میکنه حتما به زنش میگم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این که کات کردی خیلی خوب بوده آفرین ولی بنظرم اینکه غرور یه زن رو خرد کردی وحس بدی بهش دادی خیلی بد بوده بنظر من ماه هیچ وقت پشت ابر نمیمونه بالاخره خودش میفهمید شما بنظرمن حتی نباید تو اینستا شبکه اجتماعی پیگیرش میبودی وذهنت درگیرش میبود