2777
2789
عنوان

امروز ی خوبی در حق همسرِ نامزدم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 6990 بازدید | 209 پست
نقششو عالی بازی کرد متعجبم

شناسنامه میخواستی ازش  ، این روزا فقط با شناسنامه میشه مطمعن شد

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

منم کلن از کسایی که خودشون روبه خواب میزنن خوشم نمیاد ولی واقعا بعضیا رو نمیشه قضاوت کرد چاره ندارن ...

رابطه ای که توش قرار باشه بجای تاوان و مجازات سکوت راه حل مشکلات و هرزبازیها باشه یه جائی سوپاپش منفجر میشه...بوی گندش همه جارم برمیداره...

اونجا دیگه غرور خانوم نمیاد نجاتش بده...😒

بنده تجربه دارم ، پدرومادرم، 

از رو تجربه اس این حرفا👆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام قضاوتت کنم گلم  ولی برام عجیبه ، تو این یکسال متوجه متاهل بودنش نشدی ؟ ازش شناسنامه نخ ...

عزیزم من شرایط اسی رو نمیدونم ولی یه زمان یه جا کار می‌کردم یه مرد آشغال اونا بود که به ما گفته بود مجرده یه همکار دیگه داشتیم تو شیفت دیگه بود این آقا رو از قبل می‌شناخت گفت نه بابا این متاهله و دوتا بچه داره عوضی میخواست تو محل کار مخ برنه 

علم غیب دارن که شاید شرایط'طلاق نداره ...گیریم شرایط'طلاق هم نباشه باید تو بی‌خبری باشه ازش'سو استفا ...

اصلا حرف شما درست ، اما بحث نیت اسی بوده ک قصدش خنک شدن دلش بوده نه کمک به اون خانم 

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

عزیزم من شرایط اسی رو نمیدونم ولی یه زمان یه جا کار می‌کردم یه مرد آشغال اونا بود که به ما گفته بود ...

اره قبول دارم بعضی مردها خیلی عوضی ان 

اصلا حرف شما درست ، اما بحث نیت اسی بوده ک قصدش خنک شدن دلش بوده نه کمک به اون خانم 

بنظر من که هر دوش بوده ...من خودمو جای اسی میزارم و البته به عنوان یه انسان به هزاران حس خوب و بد ...صد درصد هم فکر انتقامم و هم فکر کمک به هم جنس خودم...

بعضی ها میگن زنها خودشون میفهمن شوهرش خیانت میکنه... 

این همه تاپیک میزنن خانمها مبنی بر اینکه تازه متوجه خیانت همسرشون شدن، چه جوابی دارید بدین .

کیفیت زندگی ها میاد پایین و حدس مبهم میشه زد ولی نمیشه قطعی گفت خیانته ...

من یه دوستی تو سایت داشتم شوهرش  مذهبی .آروم .آبرودار ، استاد دانشگاه ..

هر جوری هم با دوستم بالا و پایین میکردیم بعید بود خیانت کنه شوهرش ...فکر میکردیم مشکل جای دیگه س .ولی خب خیانت در حد عاطفی میکرد نه جنسی ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...