2777
2789
عنوان

امروز ی خوبی در حق همسرِ نامزدم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 6990 بازدید | 209 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندیده ونشناخته وارد رابطه شده بعدشم اسم انتقام رو میذاره خیرخواهی  من پست اولم کاملا مودبانه ...

منم میگم‌انتقام بوده نه خیرخواهی ...

ولی مردان هرمس مثلا خیلی راحت میتونن با دخترها وارد ارتباط بشن و گول بزنن ...

یا مردها میتونن نقش مجرد را مدتی خیلی تمیز بازی کنن .

من سالها قبل کاراموز بودم تو شهرداری .

مسیول واحدی که اونجا بودم مثل مجردها بود .نه حلقه ای نه رفتاری ...یه بار حالم بد شد اب قند اورد برام و انگشتش را کشید روی انگشتم که مثلا حس خوب و اروم بده ..هرگز باور نمیکردم متاهل باشه .اتفاقی فهمیدم ...

برای یک دختر ۱۸ ساله ، رفتار این مرد واقعا حرفه ای بود !

به نظرم برخی  مردها موجودات واقعا پنهانکار و حرفه ای هستند و طول میکشه بفهمی چه خبره ک ممکنه علاقه مند بشی بهشون 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بهش آسیب رسیده با اون آقا طرفه نه زنش بعدشم خواسته انتقام بگیره لااقل اسم خیرخواهی روش نذاره

ما زنا باید حواسمون بهم باشه 

من خودم اگه باشم ترجیح میدم بهم بگن با چه کثافتی زندگی میکنم ...

تمام منظور من از بوى گند كار و هدف طرف تو اين كامنت به زيبايى و مودبانه نوشته شد❤️

🥰🙏

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ما زنا باید حواسمون بهم باشه  من خودم اگه باشم ترجیح میدم بهم بگن با چه کثافتی زندگی میکنم ...

من کار ایشون رو دخالت بیجا میدونم

اون خانم خودش بالخره می‌فهمید شوهرش کیه

شما اگر ترجیح میدی یه غریبه نو زندگیت دخالت کنه من هیچ حرفی ندارم