2777
2789
عنوان

هر وقت صدقه ميدم يه بلايي سرم مياد

190 بازدید | 12 پست

هزاران بار تكرار شده ديگه بهم ثابت شده 

هربار به كسي كمك مالي ميكنم يا صدقه و لباس و غذا ميدم چنان بلائي سرم مياد كه باور نكردنيه

يا تو خونمون دعواي شديييد پيش مياد، يا تصادف، كلاهبرداري، مريضي، ناراحتي، غم

چيكار كنم؟ وضعمون بد نيست و خيلي دوست دارم به كساني كه نيازمندن كمك كنم ولي دردسر شده برام

اشتباه نکن شاید قراره اتفاق بدتری بیفته و این تازه بهترشه 

شایدم خدا بهت تلنگر می زنه بیدار شی

کلا خدا خیلی با حاله🤣🥰

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۹۰ درصد مواقع صدقه به نیت سلامتی امام زمان میدم. اون ۱۰ درصد دیگه ام برا مشکلی ترسیدم که صدقه دادم .

و واقعا همیشه امام زمان عج قربونش برم برامون رفع بلا کرده

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
اشتباه نکن شاید قراره اتفاق بدتری بیفته و این تازه بهترشه  شایدم خدا بهت تلنگر می زنه بیدار شی ...

قبلا به اين موضوع فكر كردم و چندنفري هم همينو بهم گفتن كه سايد قرار بوده اتفاق بدتري بيفته

ولي اينطور نيست

مثلا شده چندماه هيچ كمكي نكنم همه چيز خوب و خوش و عاليه 

ولي همين كه كمك ميكنم به دو ساعت نكشيده يه بلا نازل ميشه

هزار بار تجربه كردم

قبلا به اين موضوع فكر كردم و چندنفري هم همينو بهم گفتن كه سايد قرار بوده اتفاق بدتري بيفته ولي اينط ...

نمی دونم چی باید بگم واقعا... فقط می دونم خدا اینجوری نیست ک برعکس بلا برات نازل کنه 

ان شالله که خیره

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
قبلا به اين موضوع فكر كردم و چندنفري هم همينو بهم گفتن كه سايد قرار بوده اتفاق بدتري بيفته ولي اينط ...

چند ماه صدقه و کمک نکنی!

مگه میشه

مگه داریم

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    

آیا جار میزنی؟کمک هاتو تعریف میکنی؟سعی کن تو خفا کمک کنی

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
نه بابا براي چي جار بزنم؟

منظورم اینه هر کار خوبی میکنی زیاد راجع بهش صحبت نکن ‌...شنیدی میگن خوشی تو جار نزن ...حتی اگه یه لحظه یه نفر دلش بخواد جات باشه انرژی منفی شو میگیری

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
چي مگه ميشه مگه داريم؟؟؟.  

عزیز دلم

برکت باید از دست شما به دیگری برسه. با پول حتی کم. چه خوراکی و یا هرچی.

یه قسمت از اونچه خدا به ما داده مخصوص نیازمندان هستش. باید انفاق کرد. به هر کس خانواده و یا فامیل و یا هر نیازمندی که سراغ دارین. حتی اندک.

عزیزم این مطلب و با پدرومادرتون مطرح کنید. خیلی عجیبه که کمک میکنید براتون مشکل پیش میاد.

حالا میخوای این بار شما هم برا سلامتی امام زمان عج صدقه بده. یه امتحان کوچیک بکن. امید به خدا که مشکلی براتون پیش نیاد.