سلام وقت بخیر همسر من بدون دلیل موجه من از خونه بیرون کرد و دادخواست طلاق داد الان به بهانه اخراج از کار ماهی ۵۰۰ هزاز تومن نفقه به من میده درحالی که خانواده پولداری داره. الان من خودم تحصیلاتم دکتری و خانواده پولداری دارم آیا تو دادگاه میشه بقیه نفقه ماه های گذشته درخواست کرد یا همین ۵۰۰ تومن میشه؟ بعد ایشون قبل از اخراج من از زندگی مشترک گوشواره هام با حیله از گوشم دراورد درحالیکه من طلاهایی که برام خریدن پشت سند ازدواجمه ایا دادگاه اینارو بهم پس میده یا فاکتور باید داشته باشم؟ و اینکه لباسای شخصیمم که برای عروسیم خریدن و هدیه هایی که گرفتمم پس ندادن ایا میشه همه اینا رو تو دادگاه مطالبه کرد یا فایده ای نداره ؟
نه عزیزم با اوصافی که شما گفتی نفقه بیشتر واستون تعیین میکنه دادگاه
کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️ ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستمپذیران چه؟ ستمپذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
یعنی ی دختر زشت نفقه اقش ۵۰ هزارتومنه کصخولی یا ..
😂😂😂یه مقدار مطالعه داشته باش
ویژگیهای شخصیتیتو نپرسیدم که فشار میخوری💋💋
کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️ ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستمپذیران چه؟ ستمپذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.