2777
2789
عنوان

نفقه زن تحصیل کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 9947 بازدید | 104 پست
مشخصه چقد پولداری ک گله اون دودست لباستو میکنی 

عزیزم من یک طومار نوشتم شما فکر کردی من موندم برای اون دو دست لباس اینقدر بی حرمتم کرد جلو خانوادم که از حرص میخوام ازش پس بگیرم پسم بگیرم قسم خوردم جلو خودش اتیش بزنم. وقتی از زندگی کسی خبر ندارید مجبورم نیستی قضاوتش کنی و بیشتر داغ رو دلش بزاری

عزیزم من یک طومار نوشتم شما فکر کردی من موندم برای اون دو دست لباس اینقدر بی حرمتم کرد جلو خانوادم ک ...

عزیزم اینا دارن عقده هاشونو خالی میکنن توجه نکن

تا قرون آخر ازش بگیر که یادش نره چطور باید باهات برخورد میکرد و شما کوتاه اومدی

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂یه مقدار مطالعه داشته باش ویژگیهای شخصیتیتو نپرسیدم که فشار میخوری💋💋

این قانونا فقط بدرد توعه اسکول میخوره من نمیشنم وقتمو با ادمای حروم خوری مث تو بگذرونم ک سر زشتی و زیبایی ادما هم نرخ تعیین میکنن 

نگاهم کن نگاهت با نگاهم قصه‌ها دارد🐥🥺😔
پ چرا میوفتی دنبالش؟💔😂

بحدا از حرص چون خیلی خسیسن میخوام پس بگیرم خیلی در حقم ظلم کردن هم خسیس بود هم دست بزن داشت هم نمیزاشت تا جلو در خونه تنها برم اخرشم با هوشی منو اورد جلو در خونه بابام رعت و دیگع برنگشت بخدا از اون روز نصف موهای سرم ریخت ۷ کیلو وزنم کم شد هر شبم گریه است

بحدا از حرص چون خیلی خسیسن میخوام پس بگیرم خیلی در حقم ظلم کردن هم خسیس بود هم دست بزن داشت هم نمیزا ...

عزیزدلم 

حرفمو ب دلت‌ نگیر 

خدا کمکت کنه❤

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
این قانونا فقط بدرد توعه اسکول میخوره من نمیشنم وقتمو با ادمای حروم خوری مث تو بگذرونم ک سر زشتی و ز ...

حالا قانونو نخوندی هم مهم نیست ولی چهارتا کتاب روانشناسی بخون برای اعصابت خوبه❤️😘

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
عزیزم اینا دارن عقده هاشونو خالی میکنن توجه نکن تا قرون آخر ازش بگیر که یادش نره چطور باید باهات بر ...

بخدا الانم باورم نمیشه این ظلم بهم کرد مادرش تهدید به طلاقم کرد میگفت مادرم عصبی بود ی چیزی گفت من میخوامت دوستت دارم ناگفته نماند قبلش بعد یکسال خواستم خانوادم دعوت کنم کتکم زد پای چپم له و کبود کرد رفتم پیش مادر شوهرم گله کنم اونم هرچی از دهنش دراومد بار خانوادم کرد. بعد همسرم میگفت نه من میخوامت ازت راضیم ولی باحیله گوشوارم کند حتی ساعت مچیم دراورد از دستم. با دوستت دارم دوستت دارم منو اورد خونه پدرم دیگه برنگشت و دادخواست طلاق داد خودتون قضاوتم کنید من تنها ایرادم این بود ی دره غر میزدن اونم بخدا حق داشتم ی غذا خوب دو باز پشت سر هم میزاشتم زندگیم جهنم میکرد

بخدا الانم باورم نمیشه این ظلم بهم کرد مادرش تهدید به طلاقم کرد میگفت مادرم عصبی بود ی چیزی گفت من م ...

ببین حتما با یه وکیل خوب مشورت کن پدرشو دربیار

بعد آزاد و رها میشی از دستش

ببین حتما با یه وکیل خوب مشورت کن پدرشو دربیار بعد آزاد و رها میشی از دستش

بخدا روزی هزار بار خودم سرزنش میکنم میگم شاید من خیلی به درد نخور بودم که این بلا سرم آورد ولی بخدا من اگه ی ایراد داشتم اون هزار برابرش داشت الانم دوسش دارم دوست ندارم جدا شم خودشم میدونه چقدر میخوامش. ولی خیلی بهم ظلم کرد. وکیل گرفتم رفته شماره وکیلم پیدا کرده راجب من پیشش گفته اونم به حرفاش اعتنا نکرده

بخدا روزی هزار بار خودم سرزنش میکنم میگم شاید من خیلی به درد نخور بودم که این بلا سرم آورد ولی بخدا ...

جالبه با این شوهر روانی دوسش داری

خودتو حتما به دکتر نشون بده عزیزم

ازم ناراحت نشیا من تاپیکهاتو میخونم مشکل دار تر از شوهرت تویی خواهشا برو پیش روانپزشک 

خودتم بدجوری از نظر روانی مشکلات عدیده داری😏😏😏

شوهرت از خونه با حیله پرتت کرده بیرون محلت نمیده

نوشتی دوسش دارم نمیخوام طلاق بگیرم

عزیزم ببخشید ناراحت نشی سادیسم نداری گلم؟؟؟ 

این حجم از حقارت طبیعی نیست

بلاهایی که شوهرت سرت اورده و همچنان دوسش داری نشونه انرمال بودن تو هم هست

حتما برو پیش روانشناس

دلم برای تو بیشتر سوخت تا جداییت😏😏

جالبه با این شوهر روانی دوسش داری خودتو حتما به دکتر نشون بده عزیزم ازم ناراحت نشیا من تاپیکهاتو م ...

من بخوام نخوام جز جدایی چاره ای ندارم. فقط هنوز باورم نشده این  بلا سرم اورده من سرزنشم سر اینه میگم حتما من اینقدر غر زدم اینم اینجوری تلافی کرده. ولی هرچی راجبش  گفتم بخدا راست گفتم. بخدا از طلاق میترسم تو فمیل من اولین نفریم طلاق میگیرم تو خونه همه اش میگن اینهمه دخار فقط تو داری طلاق میگیری

من بخوام نخوام جز جدایی چاره ای ندارم. فقط هنوز باورم نشده این  بلا سرم اورده من سرزنشم سر اینه ...

خب پس باید بمونی و تو سری بخوری

ولی جدی خودت هم نیاز به درمان داری ناراحت نشی خیلی عجیبی خودتو دوس نداری و دوس داری تحقیرت کنن ولی شوهر داشته باشی

من بخوام نخوام جز جدایی چاره ای ندارم. فقط هنوز باورم نشده این  بلا سرم اورده من سرزنشم سر اینه ...

باز خوبه شوهرت میخواد طلاقت بده

وگرنه با اینهمه بلا که سرت اوردن تو باز هم میگی دوسش داری و خیلی عجیبه شخصیتت برام یه ذره غرور و اعتمادبنفس نداری منم جا شوهرت بودم با چنین زنی اینجوری دور برم میداشت هر روز کتکش میزدم

چرا ویش روانشناس نمیری؟؟ تو از شوهرت مشکل دار تری