2777
2789
عنوان

ممکنه علائم آلزایمر باشه❓❓

65 بازدید | 11 پست

یه چیزی چند وقته منو نگران کرده...این که ۳۰ سالم نشده اما به شدت دچار فراموشی دارم میشم...مثلاً حتی اتفاقات مهم یا اسمایی که قبلاً بارها و بارها باهاشون سر و کار داشتم رو باید با کلی فکر کردن و به زور یادم بیاد...با آدمایی که ارتباط داشتم اگه یه مدت بگذره تمام اطلاعات تو ذهنم راجع به بیوگرافیشون از بین میره...بدتر این که مادربزرگ مادرم آلزایمر شدید داشته تو سن ۴۰ و خورده ای سال...از طرفی سرم بعد زایمان با وجود این که یک سال می گذره گاهی اوقات خیلی تیرای بدی می کشه انگار از تو سرم یه سیخ بلند رد کنن همچین حالتی میشه...همه اش به عوارض زایمان ربطش میدم.

به نظرتون نیازه دکتر برم یا حساس شدم؟؟

امشب انقدر ذهنم درگیرش شد خوابم نبرد.

❤️❤️ 

سزارین شدی؟

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره.

آره ربط داره داروی بیهوشی که استفاده میکنن یا داروهای ضد درد که میدن همش عوارض فراموشی داره 

حتی استامینوفن کدیین و آنتی هیستامین هم به مرور فراموشی میاره سعی کن کارای دست ورزی مثل بافتنی انجام بدی کمک میکنه به روند کند شدن آلزایمر

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
آره ربط داره داروی بیهوشی که استفاده میکنن یا داروهای ضد درد که میدن همش عوارض فراموشی داره حتی استا ...

وای اصلاً نمی دونستم که داروهای ضد درد و بیهوشی فراموشی میارن...حتماً انجام میدم...ممنون بابت راهنماییت.❤️❤️

❤️❤️ 

مدیتیشن کن 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

حساب و کتاب کردن اعداد و جدول حل کردن بازیهای فکری باعث میشه مغز فعال باشه همیشه در هفته یا روزانه ا ...

خیلی ممنون.متاسفانه چند سالی هست هیچ کدومش رو انجام ندادم.

❤️❤️ 

چه جوریه؟؟آموزشی چیزی داره؟؟

حسین اورا (در اصل حسین عرب زاده اس) رو تو اینستاگرام یا یوتیوب فالو کن و با یک مبلغ ناچیز میتونی مدیتیشن هاش رو انجام بدی و در حین مدیتیشن خودش هم کلی توضیح می‌ده و خیلی خوبه 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین