2777
2789
عنوان

برادر نامزدم باهام شوخی کرد نامزدم زد تو صورتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 44960 بازدید | 440 پست

خواهشا حرف اینایی که میگن تو مقصر بودی رو گوش نکن

اینا یه عده زن بی عزت نفس و بی هویتن که عادت دارن به کتک خوردن بی دلیل و با دلیل از پدر و همسر و پسراشون

پای این آدم پارانویید روانی که به برادر خودش شک داره رو هم از زندگیت ببر و بلاکش کن

میبینی که حتی جرعت اعتراض و سیلی زدن به برادر خودشم نداره و زورش به تو رسیده چون زنی

مطمئن باش اگر با این آدم ادامه بدی سیلی های بیشتری خواهی خورد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه خیلی بچه ای ک اومدی اینجا میپرسی ببینی حق با کیه 

حداقل میپرسیدی چجوری بگم دیگه نمیخوام ادامه بدم؟

اینو بدون کسی ک تعادل روانی نداره دست بزن داره بازم تکرار میکنه بچه جون ،هنوز وارد زندگی نشدی اینه وای ب حال بعدش مگه خونه بابات چشه

من کلا از شوخی دستی بدم میاد 

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

من همیشه عادت دارم قضیه رو برعکس کنم که ببینم خودم اگه بودم چه واکنشی داشتم مثلا شما به شوهرت میگی من خوشم نمیاد زیاد با خواهرم شوخی کنی و شوهرت به حرفهات توجهی نداره و با خواهرت شوخی دستی میکنه آیا ناراحت میشدی؟ 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

چی یگم والا منم کار همسرشونو تایید نمیکنم در وهله ی اول باید میرید ب برادر خودش

دقیقا 

ولی خب مردا تو ناحق ترین شرایط پشت همو ول نمیکنن و طرف همدیگه رو می گیرن و همه گردوها سر خانم ها شکسته میشه برا همینم بهتره ادم یه حدودایی رو رعایت کنه و به اصطلاح، خودش از خودش مراقبت کنه

کاری به محرم و نامحرمی ندارم ولی سعی کنید تو هر موقعیتی که هستین

۱ روی هیجانات خودتون کنترل داشته باشید یا به قول عامیانه جو گیر نشد

۲ برا خودتون چهار چوب تعیین کنید هم برادرشوهرتون که به خودش اجازه میده شوخی فیزکی داسته باشه

و هم نامزدتون که دست روتون بلند کن

و نکته اخر اینکه بلاخره نامزدتون داداشش رو از نظر شخصیتی میشناسه که از این حرکتش ناراحت شده