2777
2789
عنوان

نفقه زن تحصیل کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 9945 بازدید | 104 پست
بحدا ی جوری حرف میزد باورم شد گذاشتم تو جعبه طلاهام. طلاهامم میرفتم خونه پدرم هیچ وقت نمیپوشیدم  ...

عیب نداره تو که کف دستتو بو نکشیده بودی ماهم طلاهارو باخودمون نمیبریم خونه پدرمون.نامردی از خودشه

نمیشه ی روز بیخبر بری خونه خودت به بهونه اوردن لباس و وسایل شخصی طلاهاتم بیاری؟

عیب نداره تو که کف دستتو بو نکشیده بودی ماهم طلاهارو باخودمون نمیبریم خونه پدرمون.نامردی از خودشه ...

کلید خونه دستم نبود وکیلم میگه همه رو بزارید تو دادگاه ازش پس میگیریم همه رو. میگه برا نفقه هم شیطنت کرده ۵۰۰ ریخته بازم بقیه رو میگیریم ازش. میگفت اون ی سالم پخت و پز کردی به عنوان اجرت المثل  ازش میگیریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب نداره تو که کف دستتو بو نکشیده بودی ماهم طلاهارو باخودمون نمیبریم خونه پدرمون.نامردی از خودشه ...

به نظر شما اگه ی روزی از طلاقم منصرف شد تو دادگاه و یگه طلاقشم نمیدم بازم برنگردم؟ اصلا قابل اطمینانه همچین مردی؟

به نظر شما اگه ی روزی از طلاقم منصرف شد تو دادگاه و یگه طلاقشم نمیدم بازم برنگردم؟ اصلا قابل اطمینان ...

این بسته به حس خودته.اگه اونقدر دوسش داری که نمیتونی فراموشش کنی برگرد اما هم حواستو جمع کن

هم ازش تعهد بگیر

هم دیگه طلاهاتو خونه پدرت نگه دار

درامدتم خرج خونه اون نکن واسه خودت پس انداز کن

اگه ارثی چیزی بهت رسید فقط و فقط بنام خودت باشه و امیدوارم ناراحت نشی ولی حتی وصیت ثبتی هم بنویس که بعدر از دورازجونت مرگت ، همسرت حقی از مال و اموالت نداره.

قبلش با ی وکیل حرف بزن و ازش راهنمایی بگیر

این بسته به حس خودته.اگه اونقدر دوسش داری که نمیتونی فراموشش کنی برگرد اما هم حواستو جمع کن هم ازش ...

والا از هرکسی میپرسم میگن زندگی و جوونیت فدای احساس و علاقت نکن چون این  ی بار دیگه با ی بچه همین بلا سرت میاره. میدونید چی ازارم میده اینکه گناهم چی بود لایق این رفتار بودم لباسام انداخته بودن تو کیسه زباله پس دادن پول و پس اندازم و هدیه های عروسیم پس ندادن چمدون لباسم قایم کردن پس ندادن هیچی ازش نزاشتن که بخاطر علاقم برگردم بع اون خونه. بخدا اینقد قانع بودم که لایق این رفتار نبودم

والا از هرکسی میپرسم میگن زندگی و جوونیت فدای احساس و علاقت نکن چون این  ی بار دیگه با ی بچه هم ...

الان هنوز اولشه گرمی وگرنه علاقتم ازبین رفته بااین کاراش

فقط وابستکی مونده که اونم کم کم تموم میشه

الان هنوز اولشه گرمی وگرنه علاقتم ازبین رفته بااین کاراش فقط وابستکی مونده که اونم کم کم تموم میشه

دقیقا. خدا کنه این وابستگیم تموم بشه راحت شم. خیلی ساختم این بلا سرم اومد انشالله خیر نبینه. 

مرسی عزیزم وقت گذاشتین😍

دقیقا. خدا کنه این وابستگیم تموم بشه راحت شم. خیلی ساختم این بلا سرم اومد انشالله خیر نبینه.  ...

خواهش عزیزم.فک کنم بتونی نفقه ی دوران عقد و این یک سال گذشته رو بگیری.

باوکیل ضحبت کن و بهم خبر بده

ممنون عزیزم من شب و روزهای سختی پشت سر گذاشتم و میگدرونم زندگی من هیچی نداشت ولی بهش قانع بودم شوهری ...

شاید واقعا اخراج نشده و این ترفندشه که به قاضی بگه من بیکارم و به خیال خودش اقساط مهریه رو کم کنن واسش

شاید واقعا اخراج نشده و این ترفندشه که به قاضی بگه من بیکارم و به خیال خودش اقساط مهریه رو کم کنن وا ...

نه از رییسشون پرسیدیم رفتیم جلو ادارش گفت اخراج شدن قرهردادشون تموم شده. بعد برای دادگاه هم مجبوره مدرک بیاره که اخراج شده. 

خواهش عزیزم.فک کنم بتونی نفقه ی دوران عقد و این یک سال گذشته رو بگیری. باوکیل ضحبت کن و بهم خبر بده

عقد و عروسیم متاسفانه با هم بود فقط ۸ ماه نشون بودم. وکیلم میگه خواسته شیطنت کنه ولی دادگاه ازش پس میگیریم 

این جوکی که گفتی دقیقا کجای قرات اومده؟؟ بر توبه کن😂😂

سوره و ایه ش رو یادم نمیاد چون به اون کتاب اعتقادی ندارم که حفظ باشمش برو ازیه کارشناس مذهبی سوال کن جوابتو میگیری 

فقط خواستم بدونه این قانون نفقه طبقه خود ایات قران و احادیث وضع شده