2777
2789
عنوان

نفقه زن تحصیل کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 9942 بازدید | 104 پست

یکم به خودت بیا 

برای یه مرد اینقدر خودتو خار و خفیف نکن 

خانواده شوهرتم پی به بی ارزشی ات برده بودن و تحقیرت میکرذن چون خیلی عجیبی برا خودت ارزش نمیذاری همه تحقیرت میکنن تعجبم تحصیلکرده ای و از نظر روانی خیلی مشکلات داری ، حس بی ارزشی و حقارت شدید داری شبیه سادیسمی ها کتک میخوری و دوسشون داری😏😏😏😏

یکم به خودت بیا  برای یه مرد اینقدر خودتو خار و خفیف نکن  خانواده شوهرتم پی به بی ارزشی ...

نه بخدا بحث اینا نیست من پدرم خیلی سر اینکه با طلاق و قهر خونم برنگردین حساس بود. من کتک و تحقیرهاش به مادرم میگفتم ولی مادرمم جرات نداشت به پدرم بگه. ی جوری تهدیدمون میکرد که زن زندگی باشیم الانم که این بلا سرم  اومده منو تحقیر میکنه که حتما یک نقطه ضعف داشتی که به من نمیگفتی این کارها باهات میکنه بخدا من لیشتر از ترس پدرم هیچی نمیگفتم. ولی الان دعوام میکنند که حتما یک دردی داشتی این کارو باهات کردن و دعوام میکنن که نقطه ضعف داشتی که تحمل میکردی جراتم ندارن بگم از تهدید شماها میترسیدم  الانم باز از این میترسم طلاق بگیرم باهام بد رفتار بشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی باهات بد رفتار بشه؟؟ خانواده ات؟؟ تو خونه پدری قبل ازدواج مشکل داشتی؟؟؟

پدرم چون من درس میخوندم و زیاد اهل خونه داری نبودم میترسید شوهرم بده ولی من تو خوابکاه همه چی یاد گزفته بودم یجورایی زیاد روم حساب باز نمیکرد تو خونه هم تا ی چیزی میشد منو از پدرم میترسوندن. چون پدرمم کتکم میزد  حتی موقع هایی که  اصلا مقصر نبودم و بی خبر از همه چی بودم خیلی خیلی از پدرم میترسیدم ولی الان که داستان زندگیم میدونه باز میگه حتما ی نقطه ضعفی داشتی که تحمل میکردی جراتم ندارم بگم از خودت میترسیدم بخدا

کی باهات بد رفتار بشه؟؟ خانواده ات؟؟ تو خونه پدری قبل ازدواج مشکل داشتی؟؟؟

ولی خیلی هم دلسوز و نگرانه به فکر این هست که حقم بگیده از این خانواده  برام وکیل هم گرفته.  ولی قضیه این نیست که من فقط دوس دارم شوهر  داشته باشم نه من تحمل کردم چون بخدا ترسیدم جرات نداشتم بگم به مادرمم میگفتم صداش درنمیومد حتی موقعی که مادرشوهرم فحشم داد خانوادم بعدش میخواستن بیان خونم برا سر زدن  میترسیدم مادر شوهرم به پدرم بگه. هر موقع هم از شوهرم  کتک میخوردم و مادر شوهرم میفهمید میرفت به پسرش میگفت بده دست باباش ادبش کنه همیشه اینجوری تهدیدم میکردن

خب چون از کودکی تو خونه هم کتک میخوردی عادت داری و طبیعیه برات

نه عادی نیست برام فقط جرات گفتن ندارم من فقط نمیتونم از خودم دفاع کنم فقط موقعی که این شوهرم کتکم میزد جیغ میکشیدم بهش حرف میزدم که ولم کنه

نه عادی نیست برام فقط جرات گفتن ندارم من فقط نمیتونم از خودم دفاع کنم فقط موقعی که این شوهرم کتکم می ...

چقدر حرفهات ضد و نقیضن

بالاتر گفتی دوسش داری

ثبات شخصیتی نداری عزیزم

چرا پیش پزشک نمیری و درمان رو شروع نمیکنی؟

چقدر حرفهات ضد و نقیضن بالاتر گفتی دوسش داری ثبات شخصیتی نداری عزیزم چرا پیش پزشک نمیری و درمان ر ...

منظورم  سر کتک خوردنام بود که جرات گفتن نداشتم  چه ربطی به دوست داشتنم داشت اخه. میگم اگه از کتک خوردنام چیری نمیگفتم سر این نبود که دوس داشتم کتک بخورم یا ار حقارت لذت میبردم میگم نمیگفتم چون از پدرم میترسیدم بدترش سرم بیاره. چرا منو یک روانی فرض کردین؟ من اینقدر این مدت فشار روحی روم بود که مردن بیشتر ترحیح دادم به این بلایی که سرم اومد بخدا دیگه تحمل حرفتی تند ندارم به اندازه  کافی شکسته شدم دیگه دلش ندارم بقیه بهم توهین کنند

ببخشید من واقعیتها رو بهت گفتم تاپیکهاتو خوندم اتفاقا حالا دوست داری یه چیز دیگه بشنوی شرمنده من دروغ بهت نگفتم واقعیت رو گفتم 

تحقیر و توهین و کتک و دوست داشتن در کنارش اصلا طبیعی نیست 

ببخشید من واقعیتها رو بهت گفتم تاپیکهاتو خوندم اتفاقا حالا دوست داری یه چیز دیگه بشنوی شرمنده من درو ...

خوب همیشه خدا که کتکم نمیزد بهمم محبت میکرد بخاطر همین من وابسته اش شدم. گه گداری ی چیزی برام میخرید ولی نه همیشه خیلی کم پیش میومد.  ولی هر وقتم عصبی میشد کتکم میزد بد دهنم بود وابسته مادرشم بود خیلی هم خسیس بود بله همه اینا داشت بخدا دروغ نگفتم. 

خوب همیشه خدا که کتکم نمیزد بهمم محبت میکرد بخاطر همین من وابسته اش شدم. گه گداری ی چیزی برام میخرید ...

با این ترکیب خساست و کتک و …. جالبه دوسش داری

انشااله مشکلت حل بشه ولی حتما پیش روانشناس برو تا دیگه اینجوری ازدواج نکنی با تحقیر و حقارت