2777
2789
عنوان

شروع رژیم کتو از فردا:

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 29 پست
فقط کالری شماری💪🏻

تو چند وقت چند کیلو کم کردی؟

اگه یه نگاهی به گذشته بندازی، متوجه میشی که خدا هر شرایطی که تو رو توش قرار داره، هم باعث تغییر تو شده، و همچنین باعث بزرگ شدنت، قوی ترت کرده، درسی رو بهت یاد داده، یا شایدم باعث شده آدم بهتری بشی. هر کاری که میکنه، یه حکمتی توشه.این کاربری برای دوتا خواهره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمونه رژیم مثلا اینه:

صبحانه: املت با ۲ عدد تخم مرغ + نصف گوجه + ۱ قاشق غذاخوری پیاز داغ شده با روغن های مجاز رژیم + ۲ مشت سبزی خوردن + ۱ لیوان چای گلاب میان وعده: ۱ لیوان چای  نهار: ۲ سیخ جوجه کباب  + ۱ قاشق غذاخوری کره میان وعده: قهوه+به همراه یک نصف ق چ کره+۵عدد پسته شام:۱ تن ماهی + ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب

اگه یه نگاهی به گذشته بندازی، متوجه میشی که خدا هر شرایطی که تو رو توش قرار داره، هم باعث تغییر تو شده، و همچنین باعث بزرگ شدنت، قوی ترت کرده، درسی رو بهت یاد داده، یا شایدم باعث شده آدم بهتری بشی. هر کاری که میکنه، یه حکمتی توشه.این کاربری برای دوتا خواهره 
اره چرا نداشته باشه

من کتو و کالری شماری و فستیگ رو باهم انجام دادم نتیجه مثال زدنی بود

۱۰ ماه ۳۱ کیلو

ماشالا ب انگیزت

روزی چن تا کالری؟؟؟

من ۴۰ کیلوام لعنتییی گفتن ضربدر ۳۰ کن به علاوه هزار

تقریبا‌میشه دو هزارو دویست یعنی هر روز پر کنم اوکیه؟

من لذت انتقامو چشیدم، ببخشی باختی:/  ی تعلیقیه بدبخت

تو رو خدا یکی منو به وجد بیاره 1ادیبهشت عروسی داداشمه میخام لاغر کنم اصن حوصله ندارم اوف

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

ماشالا ب انگیزت روزی چن تا کالری؟؟؟ من ۴۰ کیلوام لعنتییی گفتن ضربدر ۳۰ کن به علاوه هزار تقریبا‌می ...

فدات

فعلا ۱۴۰۰

اره درست گفتن... باید هی به مرور زمان بیشترش کنی تا نتیجه ببینی

بدنسازی کار میکنی؟ برای برجسته کردن

آبی به رنگ احساس من💙
من کتو و کالری شماری و فستیگ رو باهم انجام دادم نتیجه مثال زدنی بود

من لوکرب بودم یک ماه لب به نون و برنج نزدم  فستینگ ۱۶ ساعته هم داشتم 

ولی اصلا کم نکردم 

نه سایز نه وزن 

تیکر لاغری وزن اولیه ۷۲_وزن هدف ۶۶رژیم کتوژنیک
چای سبز قهوه زیره فلفل کرفس ابلیمو سرکه سیب

این چربی سوزه ها رو چه جوری میخوری؟ لطف میکنی بهم بگی منو شوهرم چربی کبد داریم باید زودتر لاغر بشیم

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
فدات فعلا ۱۴۰۰ اره درست گفتن... باید هی به مرور زمان بیشترش کنی تا نتیجه ببینی بدنسازی کار میکنی؟ ...

ن فعلا

میخوام یکم وزن بگیرم بعد برم باشگاه

من لذت انتقامو چشیدم، ببخشی باختی:/  ی تعلیقیه بدبخت
این چربی سوزه ها رو چه جوری میخوری؟ لطف میکنی بهم بگی منو شوهرم چربی کبد داریم باید زودتر لاغر بشیم

چای سبزو اکثرا صبح ناشتا میخورم

سرکه سیب یه قاشق قبل غذا

ابلیمو رو سالاد میزنم یا غذاهایی مثل ماکارونی، قرمه سبزی و... 

فلفل و زیره با غذام میخورم

قهوه اخر شب یا غروب میخورم

کرفس فرقی نداره

فقط همشو باهم نخوری در روز... یه روز سرکه سیب و چای سبز

یه روز زیره و فلفل و همین طور به ترتیب بخور

آبی به رنگ احساس من💙
چای سبزو اکثرا صبح ناشتا میخورم سرکه سیب یه قاشق قبل غذا ابلیمو رو سالاد میزنم یا غذاهایی مثل ماکا ...

ممنون عزیزدلم لطف کردی 🌹❤️ 

چای سبز هم به ترتیب یا هرروز؟

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
خواهش میکنم عزیزم به ترتیب، چون تو هرچیزی نباید زیاده روی کرد💙

مرسی مهربون 🙏