2777
2789

من کارمندم تحصیلاتم خوبه. رفتارمم خوبه و بر و رو دارم. از ۱۴ سالگی خواستگار داشتم ولی تا امسال چون سرکارم نرفته بودم قصد ازدواج نداشتم. الان هر کی میاد خواستگاریم با اینکه از قبل سن و شرایطمو میدونه، پشیمون میشه. با اینکه زیبا هم هستم. مثلا اخرین دفه پدر و مادرشو فرستاد محل کارم و منو دیدن ولی دیگه خبری ازشون نشد. یا اصرار پشت اصرار میکنن بیان برای آشنایی و خواستگاری ولی بعدش که ما قرار رو هماهنگ میکنیم بی دلیل نمیان. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا سرگرمیشون همینه که برن دخترای مختلف و ببینن و برن پذیرایی بشن وگرنه پسرشون شرایط ازدواج نداره اصلا مشکل از شما نیست خودشون مشکل دارن

خدایا در قلبم انتظار چیزے که اتفاق نمے افتد را قرار مده🌿

قسمت نشده هنوز. 

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

بعضیا سرگرمیشون همینه که برن دخترای مختلف و ببینن و برن پذیرایی بشن وگرنه پسرشون شرایط ازدواج نداره ...

اینکه اره ولی اسی میگه هر کی میاد اینجوری میشه خب همه آدما که مثه هم نیستن برا پذیرایی بیان . حتما دعا و طلسم شدی برو پیش یه دعا نویس خوب والا

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

اول اینکه بگرد دنبال علتش هیچی بی علت نیست

دوماینکه نماز اول وقت بخون تا امورات زندگیت بع تاخیر نیوفته

دوم دعای معراج سعی کن پیشت داشته باشی

سوم اینکه نماز های هدیه به امام جواد و حضرت رقیه رو هم بخون خیلی جواب میده ( فقط دقت کن گفتم هدیه

اول اینکه بگرد دنبال علتش هیچی بی علت نیست دوماینکه نماز اول وقت بخون تا امورات زندگیت بع تاخیر نیو ...

نماز هدیه چجوریه ؟؟ 

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍